Tag et valg der udleder 2.3 KG CO2 mindre

Vi overvåger hvert enkelt trin i vores forsyningskæde for at forstå og minimere vores samlede CO2 fodaftryk, og det bedste sted at starte er i transportleddet.

Ved at reducere vægten af vores produkter og den afstand de skal fragtes, har vi reduceret vores CO2-udledninger med 92 %. 

Når du får leveret et af vores produkt på 3 kg, som vi har fremstillet i Danmark, udleder vi 2,3 kg mindre CO2 end hvis produktet bestod af 30 kg granit, der skulle fragtes 20.760 km fra Kina.

align-center

Vær med til at spare planeten for 27.854 kg CO2 i år

Ja, når du køber en Baser parasolfod, er du en del af en bevægelse, der bogstaveligt talt reducerer tonsvis af CO2-udledninger via deres indkøb.

Testimonials

What Clients Say

Bedømmelse
80%

Husk du skal selv ud og finde sand

Profile image
Gaia
Bedømmelse
100%

Fantastisk produkt - super nemt at samle og fri fremover for de normale tunge parasolfødder

Profile image
Sanne
Bedømmelse
100%

Jeg havde en dårlig parasol fra Ikea før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Deres parasolfod er fantastisk, nem at flytte og virkelig stabil. Jeg vil helt klart give Baser fem stjerner!

Profile image
Heine Hamborg
Bedømmelse
100%

Min anbefaling af firmaet til andre. Vi handler igen.

Profile image
Birthe
Bedømmelse
100%

Meget venlig support og hurtig levering - selv midt i december - høj kvalitet, lækkert design - tøver ikke med at anbefale!

Profile image
Xenia
Bedømmelse
100%

Genial opfindelse. Tænkte først, at det er en dyr parasolfod, men skruerne på min almindelige fod er ubehjælpeligt rustet fast efter 2 sæsoner og min parasol stod aldrig helt godt i den. Den her fod ruster aldrig og parasollen står virkelig godt fast.

Profile image
Birthe
Bedømmelse
100%

Flot parasolfod som er nem at sætte op, flytte rundt med og tilmed i et rigtigt fedt design. Vildt imponeret over at så simpel en ting kan gentænkes så smart og lækkert! Kan klart anbefales - har investeret i tre til haven og også givet den som gave :)

Profile image
Peter & Xenia
Bedømmelse
100%

Har prøvet mange parasolfødder de sidste par år, og dette er den første man faktisk kan flytte rundt med og som ikke ruster! :)

Profile image
Ester
Bedømmelse
100%

Basers måde at håndtere ordre på er helt perfekt. Præcis og uden nogle problemer.

Profile image
Claus
Bedømmelse
80%

Hurtig og god service

Profile image
Marianne
Bedømmelse
100%

Super go hjemmeside, nemt at bestille og foden virker perfekt :-)

Profile image
Michael
Bedømmelse
100%

Jeg kan kun anbefale dette firma , jeg fik hurtig og klar besked om alt jeg spurgte om .

Profile image
Jimmi
Bedømmelse
100%

Super produkt, rigtig god på en træ terrasse.

Profile image
Villy
Bedømmelse
100%

Parasolfoden er bare så smart, nem at samle og ser godt ud. Vil helt klart anbefale den til andre

Profile image
Marie
Bedømmelse
100%

Jeg havde en billig haveparasol før, men efter at have købt Baser er jeg virkelig glad. Hurtig levering og jeg købte både parasollen og foden. Nu skal jeg bestille en mere til sommerhuset. Baser har et flot design, så jeg vil anbefale det til andre. Jeg giver Baser 5 stjerner.

Profile image
Anne Egekvist
Bedømmelse
100%

Jeg havde før en parasolfod i beton, men nu er jeg lykkelig med Baser. Den er super nem at flytte rundt på, hvilket gør den ideel. Jeg vil anbefale den til andre, fordi den er enkel at bruge. Jeg giver den 5 stjerner!

Profile image
Kennet Bak Kjær
Bedømmelse
60%

Jeg havde granitsten før, men nu er jeg glad for Baser. Det er et smart koncept, nemt at flytte, pænt og smart. Jeg giver det 3 stjerner. Alle bør overveje Baser!

Profile image
Kathrine Jensen
Bedømmelse
100%

Jeg havde en skildpaddeformet parasolfod før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte med, da jeg ikke behøver at løfte hele vægten på én gang. Den er smart, praktisk og virkelig god. Jeg vil give Baser fem stjerner og anbefale den til alle andre.

Profile image
Lone Thomsen
Bedømmelse
80%

Jeg er utroligt glad for Baser! Tidligere havde jeg en almindelig parasolfod, der ikke kunne stå imod blæst. Men Baser har vist sig at være solid og pålidelig, selv når det blæser. Jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser, da den har overgået mine forventninger. Jeg giver den 4 stjerner!

Profile image
Kenneth Jensen
Bedømmelse
100%

"Før havde jeg ingen parasol, men nu er jeg utroligt glad for Baser! Deres parasol er af super kvalitet og nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og vil klart anbefale det til andre!"

Profile image
Karen Lasthein Andersen
Bedømmelse
100%

Jeg havde en betonfod før, men jeg er virkelig glad for min Baser nu. Den knirker ikke, og den vælter ikke. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre, fordi det er et dansk produkt, der tager hensyn til miljøet, og børnene slår ikke deres fødder på kanterne. Jeg giver Baser fem stjerner!

Profile image
Elin Jørgensen
Bedømmelse
100%

Fremragende service, god hjemmeside nem at overskue, levering til tiden. Rigtig godt produkt

Profile image
Johnney
Bedømmelse
100%

God og meget personlig service. Godt produkt der holder hvad det lover. Klart anbefalelsesværdigt!!

Profile image
Arne
Bedømmelse
100%

Hurtig levering! Det er bare den bedste parasolfod, jeg nogensinde har haft! har blæst kraftigt her i weekenden, og den har bare stået stabilt: fedt! Kan kun anbefale !irmaet og produktet

Profile image
Bente

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

Baser lav CO2-udledning

Det mest bæredygtige valg af parasol og parasolfødder

Vi startede som en familievirksomhed, og med rod i disse værdier stræber vi efter at blive verdens mest bæredygtige valg af parasol- og parasolfødder – det er ambitiøst, men med din hjælp ved vi, at vi kan nå dertil. Fra materialer til hvor vi producerer, eller hvordan vi leverer til dig, overvejer vi altid hvordan det påvirker vores planet.

Fremstillet i Danmark

Baser har fra starten valgt at producere i Danmark i stedet for i Asien - det har givet os mere kontrol, men har også sparet 27.854 kg CO2 i transport, da vi ikke transporterer 50 kg granit parasolfødder 20.000 km fra Kina til Europa. Vores produktion i Danmark er 100% vindreven og vores stofleverandør i Spanien, som laver vores slidstærke udendørs stof til vores sandsække, bruger energi fra 100% vedvarende kilder (30% af det er fra deres egne solpaneler)

Bæredygtige materialer

Materialer har stor betydning for hvor bæredygtigt et produkt er, der har vi fra starten truffet valget om at producere vores parasolfod og parasol i genanvendt havplast og industriaffald – det betyder, at når du har en Baser parasolfod på din terrasse har du været med til at omdanne 2 kg havplast til et nyt produkt.

100% genanvendeligt

Vi producerer vores produkter, så de holder i mange år, men intet i denne verden holder for evigt, og derfor har vi lavet vores produkter, så de kan genbruges 100% og genanvendes enten i vores produktion eller på din lokale genbrugsstation. Med vores Pant Portal kan du sende din brugte Baser parasolfod eller parasol tilbage til os, så genbruger og genanvender vi den i vores produktion, og du modtager en din pant varende til ca. 10 %, og så sørger for, at genbruge materialerne igen og igen. 

© 2023 Mybaser. All rights reserved.