Tag et valg der udleder 2.3 KG CO2 mindre

Vi overvåger hvert enkelt trin i vores forsyningskæde for at forstå og minimere vores samlede CO2 fodaftryk, og det bedste sted at starte er i transportleddet.

Ved at reducere vægten af vores produkter og den afstand de skal fragtes, har vi reduceret vores CO2-udledninger med 92 %. 

Når du får leveret et af vores produkt på 3 kg, som vi har fremstillet i Danmark, udleder vi 2,3 kg mindre CO2 end hvis produktet bestod af 30 kg granit, der skulle fragtes 20.760 km fra Kina.

align-center

Vær med til at spare planeten for 27.854 kg CO2 i år

Ja, når du køber en Baser parasolfod, er du en del af en bevægelse, der bogstaveligt talt reducerer tonsvis af CO2-udledninger via deres indkøb.

Testimonials

What Clients Say

Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en granitfod før, men nu er jeg så glad for Baser! De er meget lettere at flytte rundt på, og de skåner min ryg. Udover det, ser de også pæne ud. Jeg giver Baser fem stjerner, og jeg vil anbefale dem til andre.

Allan Marchussen
Profile image
Bedømmelse
100%

Denne parasolfod har været savnet i mine 10 år som husejer. Enkelt og stilfuldt. God service og god "samle"-information på æske. NB: Der kan afhentes en gammel og uhandy betonfod på genbrugspladsen :-)

Jesper
Profile image
Bedømmelse
100%

Har prøvet mange parasolfødder de sidste par år, og dette er den første man faktisk kan flytte rundt med og som ikke ruster! :)

Ester
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde før en parasolfod i beton, men nu er jeg lykkelig med Baser. Den er super nem at flytte rundt på, hvilket gør den ideel. Jeg vil anbefale den til andre, fordi den er enkel at bruge. Jeg giver den 5 stjerner!

Kennet Bak Kjær
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en almindelig parasolfod før. Men efter at have fået Baser er jeg virkelig glad. Den er super let at rykke rundt på, og sandsækkene er geniale. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver den 5 stjerner!

Morten Knudsen
Profile image
Bedømmelse
100%

God og meget personlig service. Godt produkt der holder hvad det lover. Klart anbefalelsesværdigt!!

Arne
Profile image
Bedømmelse
100%

"Før havde jeg ingen parasol, men nu med Baser er jeg meget glad! Super kvalitet gør den nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og anbefaler den til andre!"

Ingelis Axfort
Profile image
Bedømmelse
100%

Kan kun anbefales. Det er super skønt, at man kan flytte den uden alt for meget besvær, og så er den stabil, når det blæser en smule.

Helle
Profile image
Bedømmelse
100%

Parasolfoden er bare så smart, nem at samle og ser godt ud. Vil helt klart anbefale den til andre

Marie
Profile image
Bedømmelse
80%

Baser parasolfod: nem at samle, kom til tiden, god service på hjemmesiden.

MH
Profile image
Bedømmelse
100%

Min anbefaling af firmaet til andre. Vi handler igen.

Birthe
Profile image
Bedømmelse
100%

Fantastisk produkt - super nemt at samle og fri fremover for de normale tunge parasolfødder

Sanne
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en rund granit-fod før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er dejligt nem at håndtere, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste parasolløsning. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Sven Petersen
Profile image
Bedømmelse
100%

Meget venlig support og hurtig levering - selv midt i december - høj kvalitet, lækkert design - tøver ikke med at anbefale!

Xenia
Profile image
Bedømmelse
100%

Virkelige dejlig produkt som tager sig godt ud på terrassen - hvilket måske ikke er det første man tænker om sandsække til parasolfoden

Martin
Profile image
Bedømmelse
100%

Før havde jeg en plastik parasolfod, men jeg er så glad for min Baser. Den ligger perfekt og virker upåklageligt. Andre bør helt klart vælge Baser, da den ikke kun fungerer godt, men også ser pæn ud. Jeg giver den 5 stjerner!

Tina Rasmussen
Profile image
Bedømmelse
100%

"Jeg havde en fod i dårlig kvalitet lavet af plastic til mit vand før. Men nu er jeg utrolig glad for Baser! Den er nem at flytte og skille ad. Jeg vil anbefale den til andre, da den er holdbar, nem at bruge og lige til at gå til. Jeg giver Baser 5 stjerner!"

Hanne Kjærsgaard
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en tung parasolfod i beton før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte rundt på, og den ser også pæn ud. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver den fem stjerner!

Tina Drue
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg må sige der var god service . Fik min parasolfod leveret af Bossen selv. Da vi åbenbart ikke var så langt fra hinanden . Begge Aarhus N. Dejligt positivt.

Tove
Profile image
Bedømmelse
80%

Hvad havde du før? Ikke noget Fortæl os, hvorfor du er glad for Baser? Nem at flytte på Fortæl, hvorfor andre bør vælge Baser? God dansk produkt

René Hviid Larsen
Profile image
Bedømmelse
100%

Super hurtig levering, fik parasolfoden dagen efter jeg havde bestilt over nettet. Smart design og let at anvende

Dorte
Profile image
Bedømmelse
100%

En smuk parasolfod, der adskiller sig fra alle de andre af slagsen. Nem at flytte rundt med

Jens
Profile image
Bedømmelse
100%

Genial opfindelse. Tænkte først, at det er en dyr parasolfod, men skruerne på min almindelige fod er ubehjælpeligt rustet fast efter 2 sæsoner og min parasol stod aldrig helt godt i den. Den her fod ruster aldrig og parasollen står virkelig godt fast.

Birthe
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en granitfod før. Jeg er glad for Baser, fordi de er super nemme at pakke sammen om vinteren. Andre bør vælge Baser på grund af deres pris og kvalitet. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Klaus Andersen

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

Baser lav CO2-udledning

Det mest bæredygtige valg af parasol og parasolfødder

Vi startede som en familievirksomhed, og med rod i disse værdier stræber vi efter at blive verdens mest bæredygtige valg af parasol- og parasolfødder – det er ambitiøst, men med din hjælp ved vi, at vi kan nå dertil. Fra materialer til hvor vi producerer, eller hvordan vi leverer til dig, overvejer vi altid hvordan det påvirker vores planet.

Fremstillet i Danmark

Baser har fra starten valgt at producere i Danmark i stedet for i Asien - det har givet os mere kontrol, men har også sparet 27.854 kg CO2 i transport, da vi ikke transporterer 50 kg granit parasolfødder 20.000 km fra Kina til Europa. Vores produktion i Danmark er 100% vindreven og vores stofleverandør i Spanien, som laver vores slidstærke udendørs stof til vores sandsække, bruger energi fra 100% vedvarende kilder (30% af det er fra deres egne solpaneler)

Bæredygtige materialer

Materialer har stor betydning for hvor bæredygtigt et produkt er, der har vi fra starten truffet valget om at producere vores parasolfod og parasol i genanvendt havplast og industriaffald – det betyder, at når du har en Baser parasolfod på din terrasse har du været med til at omdanne 2 kg havplast til et nyt produkt.

100% genanvendeligt

Vi producerer vores produkter, så de holder i mange år, men intet i denne verden holder for evigt, og derfor har vi lavet vores produkter, så de kan genbruges 100% og genanvendes enten i vores produktion eller på din lokale genbrugsstation. Med vores Pant Portal kan du sende din brugte Baser parasolfod eller parasol tilbage til os, så genbruger og genanvender vi den i vores produktion, og du modtager en din pant varende til ca. 10 %, og så sørger for, at genbruge materialerne igen og igen. 

Ring til os, 9 til 21 hver dag

+45 21 90 32 20

Skriv til os alle dage 8-21,

Chat med os

24 timers e-mail svar

help(@)mybaser.com

delivery HURTIG OG GRATIS FORSENDELSE
klima ENESTÅENDE PARASOLLER
garanti MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
© 2023 Mybaser. All rights reserved.