deliveryGratis fragt

garanti5 års reservedelsgaranti

klimaMiljøvenlig

 
  1. Generelt

1.1 Denne Persondatapolitik omhandler, hvordan Baser ApS (”Baser”, ”mybaser.dk”, ”os”, ”vores”, ”vi”) behandler og indsamler personlige oplysninger om dig i forbindelse med, at du benytter vores hjemmeside eller er i kontakt med os via e-mail, chat eller lignede (Samlet kaldet ”Online Produkt”). Baser er lokaliseret i Danmark og derfor uden for UK. Dine personlige oplysninger vil derfor blive behandlet og sendt til den Europæiske union. Du kan også læse hvordan vi sikre de oplysninger vi modtager og hvilke rettigheder du har og hvordan vi følger GDPR reglerne sat af den europæiske union and the UK Data Protection Act 2018.

1.2 Vi opsamler for eksempel information om dig, hvis du køber eller shopper på mybaser.dk, kontakter vores kundeservice igennem chat eller e-mail eller telefon eller benytter dig af Basers hjemmeside www.mybaser.dk. Baser har aldrig og vil aldrig sælge dine personlige oplysninger.

  1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål, og hvordan behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning

2.1 Ved at besøge mybaser.dk, bliver der automatisk igennem vores systemer indsamlet oplysninger om dig og din brug af mybaser.dk. Sådanne information er typisk, hvilken browser type du har, hvilke søgeord du bruger, hvilke produkter og kategorier du søger på, indhold fra chat, din IP-adresse, netværkslokation og informationer om din computer, tablet eller mobil. Ved at bruge Online produktet, finder Basers Cookiepolitik anvendelse.

2.2 Sådanne informationer og data bruger vi, for at forbedre din brugeroplevelse og optimere Online Produkts funktioner, samt at besvare dine spørgsmål på vores chatfunktion. Yderligere bruger vi oplysningerne til at fortage relevant og målrettet markedsføring på hovedsageligt Google, Facebook og Instragram eller lign.

2.3 Retsgrundlaget for vores behandling af dine data i forbindelse med besøg på hjemmesiden, brug af cookies og tilmelding til mybaser.dk’s direkte markedsføring, dit samtykke til at chatte med vores online kundeservice og vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside og være så relevante i vores markedsføring som muligt jf. Databeskyttelsesforordningens.

2.4 Når du køber et produkt på mybaser.dk eller kommunikerer med os via vores Online Produkt, registrere og indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Dette kan for eksempel være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret til os, oplysninger om forespørgsler og reklamationer, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget, hvis bestillingen sker på mybaser.dk.

2.5 Formålet med at registrere disse oplysninger, er for at kunne levere de produkter, som du har bestilt og efterleve de aftaler der indgås, og desuden administrere og overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare. Oplysninger om dine køb via vores hjemmeside indsamles også, det gør vi for, at kunne overholde lovkrav til bogføring og regnskab. Grundlaget for, at registrerer din IP-adresse, er fordi Baser ønsker og er interesseret i, at forebygge og forhindre bedrageri.

3. Hvem modtager dine personoplysninger

3.1 For at kunne levere de varer, som du har købt på mybaser.dk, vil oplysninger så som dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leveringsønsker blive overleveret til en af vores tredjeparts-logistik service partnere, som bistår os i forsendelsen af din ordre, herudover til den speditør som står for leveringen af varen, så som PostNord, GLS, Bring, DHL, DPD eller anden transportør. Yderligere kan dine oplysninger videregives til samarbejdspartnere, der assisterer os i forbindelse med vores forretningsaktiviteter, herunder bl.a. virksomheder der klargør forsendelser herunder pick og pack, underleverandører som forsender varer, långivere mm.

3.2 For at kunne gennemføre betalinger på en sikker måde som overholder GDPR-reglerne og er PCI DSS certificeret benytter vi Swipe eller Bambora samt Pay Pal (samlet ”Betalings Partner) som betalings partnere. Kun de nødvendige information for, at gennemfører betalingen bliver sendt til vores Betalings Partere.

3.3 Baser benytter sig af eksterne samarbejdspartnere, til at udføre en bred række af arbejdsopgaver og driftsmæssige opgaver, blandet andet teknisk drift, forbedringer på og af hjemmesiden, indsamling af permissions til ud sendelse af nyhedsbreve, deltagelse i konkurrencer, pop-ups, relevant markedsføring samt bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse eksterne samarbejdspartner valideret af Baser og dine oplysninger om dit navn og din mailadresse blive betroet til disse.

I forbindelse med dit køb på mybaser.dk, kan det være at du modtager en e-mail fra Trustpilot, på vegne af vores virksomhed, med en invitation til at vurdere vores produkter og services. Det er valgfrit, om du ønsker at lave en anmelde og hvilket navn du bruger. Den e-mailadresse du oplyser, bruger vi kun til, at verificere, at der er foretaget et køb hos Baser. Hvis du takker ja til invitationen, skal du være opmærksom på, at dataansvaret for dine personlige oplysninger i denne forbindelse overgår til Trustpilot. 

Alle vores samarbejdspartnere er underlagt og forpligtet til, at overholde og efterleve alle europæiske GDPR regler.

Nogle af vores eksterne databehandlere, for eksempel Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc., Klaviyo Inc., Magento Inc. og Zendesk Inc., Microsoft Corporation og Bing er etableret uden for EU og the UK, nærmere bestemt i USA. Hertil er de nødvendige garantier for overførsel af oplysninger til databehandlere uden for EU sikret gennem databehandlerens certificering under EU-US Privacy Shield jfr. EU persondataforordnings art 45.

  1. Cookies, pixels og andre lignede teknologier

4.1 Baser og vores partnere bruger cookies, pixels, serverlogfiler og anden lignende teknologi til at analysere tendenser, administrere hjemmesiden, spore brugernes bevægelser omkring hjemmesiden og til at indsamle demografisk information om vores brugerbase. Vi supplere og indsamler også oplysninger fra tredjeparter for at forbedre vores evne til at betjene dig, til at skræddersy vores indhold til dig og tilbyde dig oplysninger, som vi mener kan være af interesse for dig. Du kan læse hele vores cookie politik her.

Anvendelsen af ​​disse teknologier falder ind i disse fire generelle kategorier.

  • Nødvendige for hjemmesiden kan fungere: En række teknologier og værktøjer er nødvendige for at du kan få adgang til vores hjemmeside og Online Produkt. Vi bruger desuden teknologier og værktøjer til at opretholde funktionaliteten, overvåge og beskytte vores Online Produkt.

  • Performance-relateret: For at tilbyde bedre brugeroplevelse vurderer vi, hvordan brugere og besøgende interagerer med vores hjemmeside og Online Produkt. Vi gør det for at øge ydelsen af ​​vores online produkter til Baser og vores brugere.

  • Relateret til funktionalitet: Når vi kan identificere dig og den enhed, du bruger, kan vi forbedre den oplevelse, du får, når du bruger vores hjemmeside og Online Produkt. Vi gør det selvom vi holder styr på dine præferencer og identificerer, hvornår og hvis du logger ind på din konto på det hjemmeside og Online Produkt.

  • Relateret til reklame og marketing: Vi kan bruge første- eller tredjepartsteknologier til at levere relevant indhold og annoncer, der er interessante for dig og baseret på din interesse for vores hjemmeside, Online Produkt eller på tredjepartswebsteder, applikationer eller lignende.



  1. Dine rettigheder

5.1 For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger, er vi som dataansvarlige forpligtet til, at oplyse dig om dine rettigheder.

5.2 Indsigtsretten

5.2.1 Du har til enhver tid, hvis du ønsker dette, ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig. Yderligere hvilke formål dine data tjener og hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hertil har du også ret til, at vide hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.  

5.2.2 Du har ret til, pr. mail, at få udleveret en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Såfremt du ønsker at få udleveret dette, skal du sende vores kundeservice en skriftlig anmodning på help @ mybaser.com. Du vil blive bedt om at dokumentere din identitet, således at vi ikke udlever forkerte person oplysninger.

5.3 Retten til berigtigelse

Hvis du finder ud af, at vi har forkerte eller ukorrekte personoplysninger om dig har du ret til at få disse korrigeret af os. Det vil hjælpe os så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, det kunne være at du har skiftet mail eller lignede. Opdager du at der er en fejl i oplysningerne vi har op dig, skal du sende en mail til vores kundeservice.

5.4 Retten til sletning af persondata

Der kan være visse tilfælde hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dette kan være fordi vi ikke har retsgrundlag for at opbevare din oplysninger eller hvis du tilbagekalder dit samtykke. Vi er dog ikke forpligtet til, at slette dine data i forhold til retlige og regnskabsmæssige forpligtelser så som, men ikke begrænset til, retskrav, politikefterforskning eller andre juridiske forpligtelser.

Vi har kun mulighed for at slette personlige oplysninger med tilbagevirkende kraft. Hvis du, efter anmodningen igen, benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services vil der på ny være opbevaret persondata om dig.

5.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

5.6 Retten til dataportabilitet

De personoplysninger du selv har givet os, har du i visse tilfælde ret til at få en kopi i et maskinlæsbart format og ret til at overføre personoplysningerne om dig selv til en anden dataansvarlig.

5.7 Retten til indsigelse

5.7.1 Du har altid ret til at gøre indsigelse mod, at vi behandler dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

5.7.2 Du har ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesse jf. pkt. 2.1 og 2.3.

5.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har ret til og kan til en hver tid tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, for eksempel nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du kontakte os på [email protected] jf. pkt. 5.2.2. Du kan med fordel også trykke ”unsubscribe/afmeld” i vores nyhedsbrev og du vil således ikke længere modtage disse.

5.9 Retten til at klage

Du kan til en enhver tid klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Klager sendes pr. mail til [email protected]  eller indgives telefonisk på +45  33 19 32 00. Baser tager persondata og dine rettigheder meget seriøst og hvis du mener der er et problem vil vi i langt de fleste eventuelle klager være betydeligt hurtigere at kontakte os direkte og få løst problemet, du kan kontakte til os på help @ mybaser.com eller 36 96 56 45



  1. SLETNING AF PERSONDATA

6.1 Oplysninger som er indsamlet om din brug af mybaser.dk, jf. pkt. 2.1 og 2.2, bliver efter en samlet periode på 2 år enten blive slettet fuldstændigt eller så vil oplysningerne blive anonymiseret, således at disse oplysninger ikke længere kan spores tilbage til dig. Husk at sletningen forudsætter, at du i denne periode, ikke benytter dig af eller er i kontakt med Basers Online Produkt, klikket på annoncer, besøgt www.mybaser.dk eller købet noget fra os.

6.2 Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil de personlige oplysninger som er indsamlet, først blive slettet når du tilbagekalder dit samtykke.  

6.3 De personoplysninger, som er indsamlet i forbindelse med køb, du har foretaget på mybaser.dk eller nogen anden af Basers Online Produkter vil som udgangspunkt blive slettet eller anonymiseret, så de ikke kan spores tilbage til dig, 5 år efter udløbet af det kalenderår, du har gennemført dit køb.

6.4 Oplysninger til brug for virksomhedens regnskabsmateriale blive opbevaret i 5 år til udgangen af et regnskabsår, således kan vi opfylde bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale.

6.5 Den korrespondance og personoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din interaktion med vores kundeservice, vil blive slettet 2 år efter din sidste henvendelse til os. 

7. SIKKERHED

7.1 Baser tager sikkerhed yderst seriøst og vi har derfor fortaget en lang række af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger således, at dine personlige oplysninger ulovligt eller hæderligt bliver destrueret, bortkommer, bliver ændret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i hænde eller til kendskab.

7.2 Det er udelukkende medarbejdere, som har et berettiget behov for at tilgå dine oplysninger for at udføre deres arbejde, der får adgang til dine persondata.  

8. Kontakt oplysninger

8.1 Baser ApS er dataansvarlig for de personoplysninger, som er indsamlet via vores Online Produkter og hjemmeside. Du kan kontakte virksomhedens databeskyttelsesansvarlige ved, at kontakte Baser ApS.

8.2 Har du kommentarer, spørgsmål eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder i denne persondatapolitik, skal du kontakte:

Baser ApS

Bjarkevej 12

8464 Galten

Danmark

Mail: [email protected]

Telefon 36 96 56 45

9 Ændringer i persondatapolitikken

9.1 Skulle vi lave ændringer i vores persondatapolitik, vil du blive informeret om dette næste gang du besøger mybaser.dk

10 Versioner
10.1 Denne persondatapolitik er Baser ApS version 3, dateret 22.04.2022

 

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol