Baser Originale lige sandsække

As low as 299,95 kr.
 • Elegant dansk design, fra top til bund!
 • Let at bruge! Fyld dine sandsække med enhver form for sand
 • Spar tid og penge! Langtidsholdbare materialer fremstillet i Europa
 • Mere tå- og børnevenlige end beton
 • Perfekt til vindsikring af genstande
 • 4 x 25 kg til en hængeparasol på en standard krydsfod
 • 2 x 25 kg til at stabilsere store genstande
 • 2 x 15 kg til stabilisering af små genstande
 • Produceret med 100 % CO2-neutral energi
 • Fremstillet i Europa af bæredygtige materialer
 • 5 års reservedelsgaranti
 • Minimalt forbrug af vand i produktionen

Gratis levering inden for 1-3 dage

Fremstillet af hav- og restplast

Vinddrevet produktion

Spørgsmål? Vi står altid klar til at hjælpe dig. Chat med os

92 % mindre CO2

En lokal produktion ved hjælp af 30 % solenergi og reduktion af vand i processen betyder, at hver Baser-sandsæk udleder 95 % mindre CO2 end en polyestertrøje fra Asien.

At vi sender vores sandsække uden sand reducerer ligeledes CO2 i transporten. Du kan let og billigt fylde sækkene med sand fra dit lokale byggemarked eller lign.

Sæson efter sæson

Spar tid og penge! Langtidsholdbare materialer fremstillet i Europa betyder mindre tid brugt på shopping efter en udskiftning.

Teflon coated olefinstof holder dit køb fri for skimmel og mug. Produktet er indfarvet, så farven holder år efter år. Og syning med COATS© Dabond-tråd giver fremragende beskyttelse mod slid og UV-blegning.

Stabilsér dine genstande

Gør din eksisterende parasol, tørrestativ eller trampolin vindsikker på få sekunder.

Det moderne design løser praktiske problemer med stil.

Selv et barn kan gøre det

De slidstærke håndtag gør det let at flytte sækkene rundt i haven.

Vælg dem i enten lige eller buet form for at gøre dem nemme at placere.

Dit valg betyder noget

Transport

Du støtter lokal produktion og lav CO2-udledning

Ocean Plastics

Du støtter stof fremstillet med et et minimalt forbrug af vand

Du støtter produktion baseret på 100 % vedvarende energi i Europa

1 2 3

Vores bæredygtige materialer

Sandsækkene består af 190 g indfarvet olefin - farvefast og resistent over for vejr og vind, skimmel og mug år efter år.

Vores olefin er OEKO-TEX-certificeret, så der er ingen skadelige stoffer i produktionen.

Den indvendige PE-plast holder sandet tørt.

Vores bæredygtige materialer

De slidstærke håndtag er fremstillet af den samme holdbare og certificerede olefin som vores sandsække, bare mere tætvævet. Det sikrer et robust greb, og samme hårdførhed og bæredygtighed.

Vores bæredygtige materialer

Sandsækkene er syet med COATS © Dabond-tråd, som giver fremragende beskyttelse mod slid og UV-blegning.

Testimonials

Kundeanmeldelser

Erfahrungsberichte

Testimonials

What Clients Say

Hurtig levering! Det er bare den bedste parasolfod, jeg nogensinde har haft! har blæst kraftigt her i weekenden, og den har bare stået stabilt: fedt! Kan kun anbefale !irmaet og produktet

Profile image
Bente

"Før havde jeg ingen parasol, men nu er jeg utroligt glad for Baser! Deres parasol er af super kvalitet og nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og vil klart anbefale det til andre!"

Profile image
Karen Lasthein Andersen

"Jeg havde ingenting før, men nu er jeg utrolig glad for Baser. Kvaliteten er fantastisk, og leveringen er hurtig. Deres videoer er også virkelig gode. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver dem fem stjerner!"

Profile image
Tamira Mariann Jørgensen

God og meget personlig service. Godt produkt der holder hvad det lover. Klart anbefalelsesværdigt!!

Profile image
Arne

Hurtig og professionelt ordrehåndtering

Profile image
Ove

Supergod service. Jeg kan kun tilslutte mig de gode anmeldelser. Produktet er fremragende ig let at håndtere, også selvom man har problemer med ryggen. Jeg anbefaler produktet :-).

Profile image
M. Jensen

Parasolfoden er bare så smart, nem at samle og ser godt ud. Vil helt klart anbefale den til andre

Profile image
Marie

Hvad havde du før? Ikke noget Fortæl os, hvorfor du er glad for Baser? Nem at flytte på Fortæl, hvorfor andre bør vælge Baser? God dansk produkt

Profile image
René Hviid Larsen

Jeg havde en betonfod før, men jeg er virkelig glad for min Baser nu. Den knirker ikke, og den vælter ikke. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre, fordi det er et dansk produkt, der tager hensyn til miljøet, og børnene slår ikke deres fødder på kanterne. Jeg giver Baser fem stjerner!

Profile image
Elin Jørgensen

Jeg ledte efter noget til mine parasoller i haven, som jeg rent faktisk selv kunne flytte rundt på ( uden en mand i nærheden). Og denne løsning, er jeg blevet meget glad for.

Profile image
Tanja

"Jeg havde en fod i dårlig kvalitet lavet af plastic til mit vand før. Men nu er jeg utrolig glad for Baser! Den er nem at flytte og skille ad. Jeg vil anbefale den til andre, da den er holdbar, nem at bruge og lige til at gå til. Jeg giver Baser 5 stjerner!"

Profile image
Hanne Kjærsgaard

Jeg havde før en parasolfod i beton, men nu er jeg lykkelig med Baser. Den er super nem at flytte rundt på, hvilket gør den ideel. Jeg vil anbefale den til andre, fordi den er enkel at bruge. Jeg giver den 5 stjerner!

Profile image
Kennet Bak Kjær

Jeg havde en tung parasolfod i beton før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte rundt på, og den ser også pæn ud. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver den fem stjerner!

Profile image
Tina Drue

"Jeg havde tidligere noget billigt fra Jysk, men efter at have opdaget Baser er jeg solgt! Det er så nemt at flytte fra vores hævede træterrasse ned i græsset til hyggelige stunder med tæpper og børnenes pool. Vi elsker også, at vi kan hoppe fra en aktivitet til en anden uden at bekymre os om oprydning, da parasollen er holdbar og tilgivelig over for vejret. Hvis du ønsker fleksibilitet, holdbarhed, velovervejet design og fantastisk service, så vælg Baser! Jeg giver dem fem stjerner."

Profile image
Stefan Leth-Nissen

"Før havde jeg ingen parasol, men nu med Baser er jeg meget glad! Super kvalitet gør den nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og anbefaler den til andre!"

Profile image
Kennet Bak Kjær

Jeg havde en granitfod før. Jeg er glad for Baser, fordi de er super nemme at pakke sammen om vinteren. Andre bør vælge Baser på grund af deres pris og kvalitet. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Profile image
Klaus Andersen

Virkelige dejlig produkt som tager sig godt ud på terrassen - hvilket måske ikke er det første man tænker om sandsække til parasolfoden

Profile image
Martin

Super go hjemmeside, nemt at bestille og foden virker perfekt :-)

Profile image
Michael

Jeg er ekstremt tilfreds med Baser! Deres parasol er solid og let at flytte, selv i let vind. Derudover leverer de fremragende service og kvalitetsprodukter. Jeg giver dem 5 stjerner uden tøven!

Profile image
Merete Jørgensen

Jeg havde en almindelig parasolfod før. Men efter at have fået Baser er jeg virkelig glad. Den er super let at rykke rundt på, og sandsækkene er geniale. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver den 5 stjerner!

Profile image
Morten Knudsen

Denne parasolfod har været savnet i mine 10 år som husejer. Enkelt og stilfuldt. God service og god "samle"-information på æske. NB: Der kan afhentes en gammel og uhandy betonfod på genbrugspladsen :-)

Profile image
Jesper

"Jeg havde ingen parasol før, men nu er jeg virkelig glad for min Baser! Den er stabil og nem at flytte rundt på, hvilket gør det så praktisk. Det er en pæn og funktionel løsning, og jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser. Jeg giver den fem stjerner!"

Profile image
Jess Vestergaard

Jeg kan kun anbefale dette firma , jeg fik hurtig og klar besked om alt jeg spurgte om .

Profile image
Jimmi

Min anbefaling af firmaet til andre. Vi handler igen.

Profile image
Birthe

Flot parasolfod som er nem at sætte op, flytte rundt med og tilmed i et rigtigt fedt design. Vildt imponeret over at så simpel en ting kan gentænkes så smart og lækkert! Kan klart anbefales - har investeret i tre til haven og også givet den som gave :)

Profile image
Peter & Xenia

Jeg havde en dårlig parasol fra Ikea før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Deres parasolfod er fantastisk, nem at flytte og virkelig stabil. Jeg vil helt klart give Baser fem stjerner!

Profile image
Heine Hamborg

Jeg havde en betonfod før, men jeg er utrolig glad for min Baser. Den er super flot og efterlader ingen mærker på min terrasse. Jeg vil anbefale den til andre, da den er let at flytte rundt. Jeg giver den fem stjerner!

Profile image
kent Carstensen

Før havde jeg en plastik parasolfod, men jeg er så glad for min Baser. Den ligger perfekt og virker upåklageligt. Andre bør helt klart vælge Baser, da den ikke kun fungerer godt, men også ser pæn ud. Jeg giver den 5 stjerner!

Profile image
Tina Rasmussen

Benytter en hver lejlighed til at anbefale produktet til andre,da den er virkelig stabil og nem at flytte på. Jeg takker for en fantastisk opfindelse.

Profile image
Michael

"Jeg havde en granitfod før, men jeg er så glad for Baser! Den er ikke kun pæn, men også nem at flytte. Jeg anbefaler andre at vælge Baser, fordi den har en flot fod og kan modstå stærk vind uden problemer. Jeg giver Baser fem stjerner!"

Profile image
John Parnas

Baser parasolfod: nem at samle, kom til tiden, god service på hjemmesiden.

Profile image
MH

Jeg havde en granitfod før, men nu er jeg så glad for Baser! De er meget lettere at flytte rundt på, og de skåner min ryg. Udover det, ser de også pæne ud. Jeg giver Baser fem stjerner, og jeg vil anbefale dem til andre.

Profile image
Allan Marchussen

En smuk parasolfod, der adskiller sig fra alle de andre af slagsen. Nem at flytte rundt med

Profile image
Jens

Super produkt, til en meget rimelig pris, den bedste parasolfod ever!

Profile image
Morten

Fantastisk produkt - super nemt at samle og fri fremover for de normale tunge parasolfødder

Profile image
Sanne

Fantastik hurtig levering. Parasolfoden er afprøvet. Den er også fantastisk. Vi er nød til at købe en mere.

Profile image
Hanne

Husk du skal selv ud og finde sand

Profile image
Gaia

Jeg er utroligt glad for Baser! Tidligere havde jeg en almindelig parasolfod, der ikke kunne stå imod blæst. Men Baser har vist sig at være solid og pålidelig, selv når det blæser. Jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser, da den har overgået mine forventninger. Jeg giver den 4 stjerner!

Profile image
Kenneth Jensen

Jeg havde granitsten før, men nu er jeg glad for Baser. Det er et smart koncept, nemt at flytte, pænt og smart. Jeg giver det 3 stjerner. Alle bør overveje Baser!

Profile image
Kathrine Jensen

Kvik behandling af ordren. Og foden virker upåklageligt.

Profile image
Peter

"Jeg havde en 200 kg tung ting før. Baser er en sand gamechanger! Den er utrolig let at flytte rundt med. Andre bør helt sikkert vælge Baser af samme bekvemmelighedsgrund. Jeg giver den 5 stjerner!"

Profile image
Bitten Juul

Kan kun anbefales. Det er super skønt, at man kan flytte den uden alt for meget besvær, og så er den stabil, når det blæser en smule.

Profile image
Helle

Jeg må sige der var god service . Fik min parasolfod leveret af Bossen selv. Da vi åbenbart ikke var så langt fra hinanden . Begge Aarhus N. Dejligt positivt.

Profile image
Tove

Meget venlig support og hurtig levering - selv midt i december - høj kvalitet, lækkert design - tøver ikke med at anbefale!

Profile image
Xenia

Super produkt, rigtig god på en træ terrasse.

Profile image
Villy

Jeg havde en granitfod før. Men nu er jeg virkelig glad for Baser! Den er så pæn og enkel. Jeg vil anbefale den til andre, fordi den er nem at flytte rundt på og ser simpelthen fantastisk ud. Jeg giver den 5 stjerner!

Profile image
Bente Stampe

Er så glad for at bytte min sindssyg tunge og alligevel vaklende parasolfod ud med denne lækre model.

Profile image
Charlotte

Super hurtig levering, fik parasolfoden dagen efter jeg havde bestilt over nettet. Smart design og let at anvende

Profile image
Dorte

"Før havde jeg ingen parasol, men nu med Baser er jeg meget glad! Super kvalitet gør den nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og anbefaler den til andre!"

Profile image
Ingelis Axfort

Fremragende service, god hjemmeside nem at overskue, levering til tiden. Rigtig godt produkt

Profile image
Johnney

Super service og et fantastisk produkt der kombinerer et smukt, nordisk udseende med en virkelig god teknisk løsning.

Profile image
Jytte

Det er et fremragende produkt. Design der Pynter på terrassen. Nem at flytte. Fornuftig pris og hurtig levering. Jeg har købt to, og havde et problem med den ene. Det er nu løst ved at jeg bare fik en ny. God og rigtig service.

Profile image
Søren Schmidt

Basers måde at håndtere ordre på er helt perfekt. Præcis og uden nogle problemer.

Profile image
Claus

Jeg havde en billig haveparasol før, men efter at have købt Baser er jeg virkelig glad. Hurtig levering og jeg købte både parasollen og foden. Nu skal jeg bestille en mere til sommerhuset. Baser har et flot design, så jeg vil anbefale det til andre. Jeg giver Baser 5 stjerner.

Profile image
Anne Egekvist

Har prøvet mange parasolfødder de sidste par år, og dette er den første man faktisk kan flytte rundt med og som ikke ruster! :)

Profile image
Ester

Genial opfindelse. Tænkte først, at det er en dyr parasolfod, men skruerne på min almindelige fod er ubehjælpeligt rustet fast efter 2 sæsoner og min parasol stod aldrig helt godt i den. Den her fod ruster aldrig og parasollen står virkelig godt fast.

Profile image
Birthe

Jeg havde en rund granit-fod før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er dejligt nem at håndtere, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste parasolløsning. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Profile image
Sven Petersen

Hurtig og god service

Profile image
Marianne

Jeg havde en skildpaddeformet parasolfod før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte med, da jeg ikke behøver at løfte hele vægten på én gang. Den er smart, praktisk og virkelig god. Jeg vil give Baser fem stjerner og anbefale den til alle andre.

Profile image
Lone Thomsen

Prisvindende design

Er Baser parasolfødder stabile? Tjaah, 50 kg beton og 50 kg sand vejer det samme. Den eneste forskel er, at vores version er bæredygtig og nem at flytte.

Produktspecifikationer

Størrelser og vægt

Materialer og certificeringer

Alle vores materialer er holdbare og 100 % genanvendelige. Vores190 g indfarvede olefinstof erOEKO-TEX-certificeret, hvilket garanterer, at der ikke er anvendt stoffer, som er skadelige, for dig eller naturen. Med dets teflon coating og indre plastpose er det samtidig vandtæt. Vores patenterede system består af det genanvendte glasfiber-forstærkede materiale Ravamid ECO, som er stærkt og holdbart med høj UV-bestandighed og farvefasthed.

Størrelser

Perfekt til hængeparasoller og til stabilisering af dine genstande

 • 4 x 25 kg passer til en hængeparasol på 3,5 eller 3 x 3 m
 • 4 x 20 kg passer til en hængeparasol på 3 eller 3 x 2 m
 • 2 x 20 kg og 2 x 25 til at stabilisere større genstande
 • 2 x 15 kg til at vindsikre mindre genstande
Forsendelse og levering
 • Gratis forsendelse i Danmark
 • Leveres uden sand for at reducere CO2 ved transport
 • Vores leveringstid er 1-2 dage, og vi benytter GLS.

Din holdbare skygge-løsning

 durable

Holdbar

Vores stærke og vejrbestandige materialer holder i årevis.

stable

Stabil

Vores produkter bliver, hvor de er, selv på de mest blæsende dage

Se vores bestseller

Ofte stillede spørgsmål

Ja, der følger en plastpose med hver sandsæk, så en sandsæk består af stofposen og plastsækken.

Sandsækkene ankommer tomme til dig come to you empty så vi kan sende dem hurtigt og gratis.Sådan sparer vi også miljøet for 2,5 kg CO2 i transport. Du kan let fylde sækkene med almindeligt sand.

Du kan bruge enhver type sand. Vi bruger det billigste fra vores lokale byggemarked. Hvis din lokale strand tillader, at man henter sand der, kan det også nemt bruges - men tjek først de lokale regler.

Ja, vores sandsække kan tåle at ligge ude hele året.Men for at holde dem i så god stand som muligt, kan du evt. pakke parasolfod og sandsække ned, når de ikke skal bruges.

Et Baser-produkt ersolidt og holder længe.Skulle det usandsynlige ske, at en del går i stykker, bestiller du bare en ny del hos os, og du kan nøjes med at betale for forsendelsen.

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

De Originale Sandsække fra Baser

Buede sandsække fra Baser kan placeres pænt rundt om parasolfoden

Hvis du er vild med stabiliteten i Baser-parasolfoden, men foretrækker udseendet af beton- eller granitfødder, så prøv et par buede 20-kg Baser-sandsække  ovenpå for at opnå ekstra stabilitet. Som en bonus vil dine tæer blive noget gladere, hvis du ved et uheld hamrer foden ind i dem!

Hjælp dine havemøbler med at modstå vinden

Baser blev grundlagt i det blæsende danske land, hvor vi lidt for mange gange har set vores nyvaske tøj strøet ud over græsset, fordi vores tørrestativ endnu en gang var væltet. Så en dag tog vi en ekstra sæk med sand i og lagde den oven på tørrestativets fødder. Problemet var løst! Er der andet, vi kan hjælpe med at vindsikre?

Buede sandsække fra Baser kan placeres pænt rundt om parasolfoden

Hvis du er vild med stabiliteten i Baser-parasolfoden, men foretrækker udseendet af beton- eller granitfødder, så prøv et par buede 20-kg Baser-sandsække  ovenpå for at opnå ekstra stabilitet. Som en bonus vil dine tæer blive noget gladere, hvis du ved et uheld hamrer foden ind i dem!

Hjælp dine havemøbler med at modstå vinden

Baser blev grundlagt i det blæsende danske land, hvor vi lidt for mange gange har set vores nyvaske tøj strøet ud over græsset, fordi vores tørrestativ endnu en gang var væltet. Så en dag tog vi en ekstra sæk med sand i og lagde den oven på tørrestativets fødder. Problemet var løst! Er der andet, vi kan hjælpe med at vindsikre?

© 2023 Mybaser. All rights reserved.