Materialer og produktion

Baser sigter mod at producere de mest bæredygtige parasoller og parasolfødder i verden..

Vi anvender aktivt vedvarende energi og genbrugsmateria ler i vores produktion, når som helst det er muligt.

Parasolfod: genindvundne fiskenet

I kampen for vores miljø er det helt afgørende at reducere mængden af havplast. Hvert år ender mellem 4.8 og 12.7 millioner tons plastik i havet og fiskenet er noget af det mest skadelige.Genbrug af disse net betyder mindre nyt plastik og mere end 650.000 dyr som ellers ville dø eller få skader af de gamle net kan blive reddet.

Vi anvender Ravamid ECO til støbningen af vores parasolfødder. Det er et stærkt og holdbart materiale som er fremstillet af disse net og andet ikke-giftigt industriaffald og som ligeledes får en behandling med en UV-stabilisator så det bevarer sin farve år efter år.

På nuværende tidspunkt har vi genbrugt mere end 42 ton fiskenet så alle vores kunder har været med til at rense verdenshavene. Derudover har vores langtidsholdbare produkter en 5-årig reservedelsgaranti for at få dem til at holde endnu længere reducere spild og hjælpe dig med at spare penge.

I 2021 introducerer vi vores genbrugsprogram hvor du modtager en rabatkupon til vores webshop når du returnerer et Baser-produkt til os. Vi genbruger 100% af materialet til nye produkter så cirklen sluttes.

Stof: vandløs indfarvning og miljøvenlig forarbejdning

Hvert år bruger tekstilindustrien 79 millioner kubikmeter vand og skaber dermed 20% af verdens industrielle vandforurening. Med 2 milliarder mennesker der bor i områder med lidt eller intet vand kan hver liter vi sparer redde et liv.

Polymerbaserede tekstilfarver bruger mellem 100-150 liter vand per kilo. Vi bruger slet intet vand og 30% solenergi med nul affald i vores Texsilk Olefin-farvningsproces. Vores CO2-fodaftryk for 2 sandsække er 0.6 kg - til sammenligning er fodaftrykket for en polymerskjorte på næsten 6 kg. Mindre CO2 og vandforbrug fra vores side betyder bedre luft og vand for dig.

Vores leverandør bevæger sig mod at bruge 100% grøn energi fra sol eller vind så CO2-mængden per produkt kan reduceres yderligere. Vi håber også på at kunne erstatte vores vandafvisende Teflon med en ikke-fluoreret blanding. Grøn innovation vil snart gøre dette muligt.

Energi: 100% vindkraft

Med virksomheder der bogstaveligt tal producerer tonsvis af produkter hver eneste dag er vi nødt til at gøre produktionen bæredygtig. Vi kan reducere vores miljøpåvirkning ved at benytte vedvarende energi til at bekæmpe klimaændringerne.

Kina fremstiller 20% af verdens produkterog sender dem tusinder af kilometer for at få dem ud til køberne. Lokal produktion baseret på vindenergi kan gavne de lokale økonomier og reducere forureningen.

Vi fremstiller vores parasolfødder her i Danmark ved hjælp af 100% vindenergi. Lokal produktion sikrer høj kvalitet hvilket er nøglen til bæredygtighed fordi bedre produkter holder længere. På transportsiden bidrager vi til de europæiske lavemissionsmål ved at udlede 92 % mindre CO2 end det er tilfældet med parasolfødder der skal transporteres fra Asien.

Inden for de næste 3 år håber vi på at have et lignende setup i USA som kan gavne vores amerikanske venner på samme måde.

Produktion: etisk og lokal

Glade medarbejdere er mere produktive uanset om de arbejder for os eller for en af vores leverandører. Ja det øger omkostningerne til arbejdskraft at holde medarbejderne glade og ordentligt uddannede men det resulterer også i færre produktfejl og mindre spild hvilket reducerer de samlede omkostninger på længere sigt.

Med base i Polen driver vores leverandør en veloplyst fabrik som følger lovgivningen til punkt og prikke. Ved at source fra Europa støtter vi lokalsamfundene og sikrer en konstant forsyning af varer i stedet for at skulle vente på store containere der først skal transporteres 20.000 km fra Asien.

I takt med at Baser vokser fortsætter vi med at lede efter måder at forbedre arbejdsvilkårene på og øge produktionen

Emballage: 100% genanvendt pap

I USA alene anvendes næsten 100 milliarder papkasser til transport hvert år. Vores skove er lungerne på vores planet and og skovrydning ødelægger nok træer hvert sekund til at dække en hel fodboldbane.

Selvom der findes processer der kan lave pap ved hjælp af 100% genbrugt materiale så indgår der i en gennemsnitlig genbrugspapkasse kun 35%. Det er vi nødt til at gøre bedre.

Vores FSC-certificerede leverandør (DS Smith Plc) fremstiller vores emballage af 100% genanvendt pap hvilket reducerer spild. I dag sender vi vores salgskasser i transportkasser for at undgå at de bliver beskadiget.

For det første vil vi reducere størrelsen på vores salgskasser. Dernæst planlægger vi helt at stoppe med at bruge transportkasser. Vi arbejder sammen med vores partnere for at få det til at ske men vi har brug for din hjælp. Hvis du kan acceptere at din pakke muligvis ankommer med hakker eller ridser så kan vi gøre disse forbedringer til vores nye virkelighed.

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

Ring til os, 9 til 21 hver dag

+45 21 90 32 20

Skriv til os alle dage 8-21,

Chat med os

24 timers e-mail svar

help(@)mybaser.com

delivery HURTIG OG GRATIS FORSENDELSE
klima ENESTÅENDE PARASOLLER
garanti MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
© 2023 Mybaser. All rights reserved.