deliveryGratis fragt

garanti5 års reservedelsgaranti

klimaMiljøvenlig

Materialer og produktion

Baser sigter mod at producere de mest bæredygtige parasoller og parasolfødder i verden.

Vi anvender aktivt vedvarende energi og genbrugsmateria ler i vores produktion, når som helst det er muligt.

Parasolfod: genindvundne fiskenet

I kampen for vores miljø er det helt afgørende at reducere mængden af havplast. Hvert år ender mellem 4.8 og 12.7 millioner tons plastik i havet og fiskenet er noget af det mest skadelige.Genbrug af disse net betyder mindre nyt plastik og mere end 650.000 dyr som ellers ville dø eller få skader af de gamle net kan blive reddet.

Vi anvender Ravamid ECO til støbningen af vores parasolfødder. Det er et stærkt og holdbart materiale som er fremstillet af disse net og andet ikke-giftigt industriaffald og som ligeledes får en behandling med en UV-stabilisator så det bevarer sin farve år efter år.

Stof: vandløs indfarvning og miljøvenlig forarbejdning

Hvert år bruger tekstilindustrien 79 millioner kubikmeter vand og skaber dermed 20% af verdens industrielle vandforurening. Med 2 milliarder mennesker der bor i områder med lidt eller intet vand kan hver liter vi sparer redde et liv.

Energi: 100% vindkraft

Med virksomheder der bogstaveligt tal producerer tonsvis af produkter hver eneste dag er vi nødt til at gøre produktionen bæredygtig. Vi kan reducere vores miljøpåvirkning ved at benytte vedvarende energi til at bekæmpe klimaændringerne.

Kina fremstiller 20% af verdens produkter og sender dem tusinder af kilometer for at få dem ud til køberne. Lokal produktion baseret på vindenergi kan gavne de lokale økonomier og reducere forureningen.

Produktion: etisk og lokal

Glade medarbejdere er mere produktive uanset om de arbejder for os eller for en af vores leverandører. Ja det øger omkostningerne til arbejdskraft at holde medarbejderne glade og ordentligt uddannede men det resulterer også i færre produktfejl og mindre spild hvilket reducerer de samlede omkostninger på længere sigt.

Emballage: 100% genanvendt pap

I USA alene anvendes næsten 100 milliarder papkasser til transport hvert år. Vores skove er lungerne på vores planet and og skovrydning ødelægger nok træer hvert sekund til at dække en hel fodboldbane.

Selvom der findes processer der kan lave pap ved hjælp af 100% genbrugt materiale så indgår der i en gennemsnitlig genbrugspapkasse kun 35%. Det er vi nødt til at gøre bedre.

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol