Baser Heavy Duty Parasolfod med Sandsække

SIKKER OG STABIL
As low as 899,95 kr.

Direct debit

Faktura

Betaling på forskud

Køb på afbetaling

Spørgsmål? Vi står altid klar til at hjælpe dig. Chat med os!

100% Garanti

5 års garanti på alle reservedele

Se her

Skynd dig - solrige dage i vente!

Levering på 1-3 dage, inklusiv lørdag.

Se her

Betaling i rater

Fleksible betalingsmuligheder med Klarna.

Se her

Hvorfor vælge baser

Heavy Duty Parasolfod

Vi præsenterer Baser Heavy Duty parasolfod, der vejer mellem 50-100 kg, og som er designet til uovertruffen stabilitet og styrke. Det forstærkede stel og det patenterede låsesystem sikrer, at parasollen står fast, selv under meget blæsende forhold eller med større parasoller. Denne robuste base er bygget til at modstå hårdt vejr og har slidstærke sandsække som giver ekstra stabilitet. Den er fremstillet af 100% genbrugsmaterialer af høj kvalitet og afspejler vores engagement i miljøansvar og funktionelt design. Derudover bidrager dens lette mobilitet og det børnevenlige design til en høj brugervenlighed, som er mere skånsomt end alternativer som granit- eller betonfødder. Dette gør den til et alsidigt og familievenligt supplement til ethvert udendørs område.

Holdbart stel

Skabt til at modstå stærke vinde

Patenteret låsemekanisme

Opdag den uovertrufne stabilitet med Baser Heavy Duty Parasolfod, ideel til store parasoller og områder med intense vinde.

Udstyret med vores globalt patenterede låsesystem, garanterer den, at din parasol forbliver opret og urokkelig. Slut med skæve parasoller der vakler i røret.

Baser Heavy Duty parafoldo er fremstillet af forstærket Ravamid B, et materiale bestående af 30% glasfibre og 100% certificeret genbrugt industriaffald og fiskernet. Stellet genbruger i gennemsnit 2.5 kg plastaffald og omdanner det til nye produkter. Produceret i Danmark ved brug af 100% vindkraft, forener den både styrke og bæredygtighed.

At vælge Baser Heavy Duty Parasolfod betyder at vælge et produkt, der leverer langvarig ydeevne og miljømæssig opmærksomhed, komplet med en 5-års garanti på alle reservedele.

Stærke Sandsække

Stabilitet møder styrke

Tæt trådkonstruktion & 240g/m2 gennemfarvet stof

Stabiliteten i Baser parasolfoden opnås gennem en perfekt harmoni mellem de innovativt designede sandsække og den solide låsemekanisme.

Disse Baser sandsække spredes ligeligt over foden og sikrer fastholdelsen af din parasol, selv under stærke vindforhold. Det er en enkel, dog genial løsning til at bevare dit skyggefulde område behageligt og sikkert.

Ved brug af 240 g/m2 høj kvalitets gennemfarvet polyester fremstillet af 100% genbrugte plastikflasker (GRS-certificeret), leverer Baser sandsækkene både holdbarhed og miljøvenlighed. De er designet til at bevare deres levende farve, hvilket sikrer en ISO 7~8 bedømmelse i farvefasthed. Hver sandsæk er forstærket med stærk industrikvalitets-tråd, der garanterer en langvarig holdbarhed. Integrationen af en 100% PFAS-fri vandafvisende overfladebehandling understreger yderligere deres anvendelighed som en pålidelig løsning året rundt.

Stabil som en sten

Heavy Duty i vind

Tilgængelig i 50, 90, eller 100 kg

Vi præsenterer Baser Heavy Duty parasolfoden, som er designet til at sikre stabilitet, især i områder med stærk vind og til større parasoller. Med valgmuligheder i 50, 90 og 100 kg imødekommer denne paraaolfod en række behov med sit solide og store stel samt innovative låsesystem.

Denne parasolfod opnår uovertruffen stabilitet gennem en unik kombination af dens kraftige design og robuste stel. Baser Heavy Duty parasolfod holder din parasol godt på plads og sikrer, at den ikke svager, selv i vindstød, hvilket giver et sikkert og roligt udendørsmiljø.

Når stabilitet er afgørende for din parasol, sikrer Baser Heavy Duty parasolfod det med uovertruffen lethed.

Miljøansvar

Genanvendte Materialer

Materiale Genanvendt fra 5.1 Plastik Vandflasker

Vores sandsække er lavet af 100% GRS-certificeret genanvendte plastflasker, med hver sandsæk der genbruger et gennemsnit af 102,3 gram plastik (svarende til 5,1 flasker).

Derudover anvender vi et 100% PFAS-frit vandafvisende middel for at undgå unødvendige kemikalier, hvilket gør dem ikke kun pålidelige og holdbare, men også et miljøbevidst valg for sikker og stabil skygge.

Hvis du gerne vil vide mere og se vores certifikater, besøg venligst vores certifikat side her.

100% Garanti

Tillid i top med Basers løfte om reservedele

Hos Baser står vi fast bag vores produkters langvarige kvalitet. Derfor tilbyder vi en omfattende 5-års garanti på alle reservedele til vores produkter. Dette betyder, at med Baser køber du ikke bare en parasol eller parasolfod; du investerer i et løfte om vedvarende sikkerhed.

Så hvordan fungerer det? I det sjældne tilfælde, du har brug for en erstatningsdel inden for 5 år, kan du regne med os for hurtig og problemfri support - du vil modtage den gratis og hurtigt, når du hjælper med at dække transport- og håndteringsomkostningerne.

Du undrer dig måske over, hvorfor vi tilbyder sådan en ekstraordinær garanti. Grunden er ligetil: bæredygtighed er i vores kerne. Vi søger at maksimere brugen af genanvendte materialer og anvende bæredygtig energi i produktionen, men vi stopper ikke der. Efter alt, er det mest bæredygtige produkt det, der varer længst.

I tråd med det vores bedsteforældre har lært os, tror vi på langvarig værdi af produkter. De mindedes ofte om en tid, hvor ting blev lavet til at holde, og hvis de gik i stykker, var løsningen simpel: reparer dem. Denne filosofi om varig kvalitet og reparerbarhed er indgroet i hvert Baser produkt.

Specifikationer og Mål

Fra stof til stel: Certificeret og gennemprøvet

Mål og størrelse
Hvor tung skal min parasolfod være?
Materialer og certificeringer
Forsendelse og levering

Bliv en del af Baser-familien

Vi hviler ikke under parasollen, før du er en glad del af Baser familien

96% af alle Baser-kunder er glade for deres køb, men vigtigst af alt sikrer vi altid, at de sidste 4% også bliver glade.

What Clients Say

Profile image

Jeg må sige der var god service . Fik min parasolfod leveret af Bossen selv. Da vi åbenbart ikke var så langt fra hinanden . Begge Aarhus N. Dejligt positivt.

Tove
Profile image

Fantastisk produkt - super nemt at samle og fri fremover for de normale tunge parasolfødder

Sanne
Profile image

Kvik behandling af ordren. Og foden virker upåklageligt.

Peter
Profile image

Jeg havde en billig haveparasol før, men efter at have købt Baser er jeg virkelig glad. Hurtig levering og jeg købte både parasollen og foden. Nu skal jeg bestille en mere til sommerhuset. Baser har et flot design, så jeg vil anbefale det til andre. Jeg giver Baser 5 stjerner.

Anne Egekvist
Profile image

Super go hjemmeside, nemt at bestille og foden virker perfekt :-)

Michael
Profile image

Har prøvet mange parasolfødder de sidste par år, og dette er den første man faktisk kan flytte rundt med og som ikke ruster! :)

Ester
Profile image

Flot parasolfod som er nem at sætte op, flytte rundt med og tilmed i et rigtigt fedt design. Vildt imponeret over at så simpel en ting kan gentænkes så smart og lækkert! Kan klart anbefales - har investeret i tre til haven og også givet den som gave :)

Peter & Xenia
Profile image

Meget venlig support og hurtig levering - selv midt i december - høj kvalitet, lækkert design - tøver ikke med at anbefale!

Xenia
Profile image

En smuk parasolfod, der adskiller sig fra alle de andre af slagsen. Nem at flytte rundt med

Jens
Profile image

Jeg er ekstremt tilfreds med Baser! Deres parasol er solid og let at flytte, selv i let vind. Derudover leverer de fremragende service og kvalitetsprodukter. Jeg giver dem 5 stjerner uden tøven!

Merete Jørgensen
Profile image

"Før havde jeg ingen parasol, men nu med Baser er jeg meget glad! Super kvalitet gør den nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og anbefaler den til andre!"

Ingelis Axfort
Profile image

Kan kun anbefales. Det er super skønt, at man kan flytte den uden alt for meget besvær, og så er den stabil, når det blæser en smule.

Helle
Profile image

Benytter en hver lejlighed til at anbefale produktet til andre,da den er virkelig stabil og nem at flytte på. Jeg takker for en fantastisk opfindelse.

Michael
Profile image

Hurtig levering! Det er bare den bedste parasolfod, jeg nogensinde har haft! har blæst kraftigt her i weekenden, og den har bare stået stabilt: fedt! Kan kun anbefale !irmaet og produktet

Bente
Profile image

Hurtig og professionelt ordrehåndtering

Ove
Profile image

Super produkt, rigtig god på en træ terrasse.

Villy
Profile image

"Jeg havde en granitfod før, men jeg er så glad for Baser! Den er ikke kun pæn, men også nem at flytte. Jeg anbefaler andre at vælge Baser, fordi den har en flot fod og kan modstå stærk vind uden problemer. Jeg giver Baser fem stjerner!"

John Parnas
Profile image

God og meget personlig service. Godt produkt der holder hvad det lover. Klart anbefalelsesværdigt!!

Arne
Profile image

Jeg havde en granitfod før, men nu er jeg så glad for Baser! De er meget lettere at flytte rundt på, og de skåner min ryg. Udover det, ser de også pæne ud. Jeg giver Baser fem stjerner, og jeg vil anbefale dem til andre.

Allan Marchussen
Profile image

"Før havde jeg ingen parasol, men nu er jeg utroligt glad for Baser! Deres parasol er af super kvalitet og nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og vil klart anbefale det til andre!"

Karen Lasthein Andersen
Profile image

Jeg havde en betonfod før, men jeg er utrolig glad for min Baser. Den er super flot og efterlader ingen mærker på min terrasse. Jeg vil anbefale den til andre, da den er let at flytte rundt. Jeg giver den fem stjerner!

kent Carstensen
Profile image

Jeg er utroligt glad for Baser! Tidligere havde jeg en almindelig parasolfod, der ikke kunne stå imod blæst. Men Baser har vist sig at være solid og pålidelig, selv når det blæser. Jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser, da den har overgået mine forventninger. Jeg giver den 4 stjerner!

Kenneth Jensen
Profile image

"Før havde jeg ingen parasol, men nu med Baser er jeg meget glad! Super kvalitet gør den nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og anbefaler den til andre!"

Kennet Bak Kjær
Profile image

Fantastik hurtig levering. Parasolfoden er afprøvet. Den er også fantastisk. Vi er nød til at købe en mere.

Hanne
Profile image

Genial opfindelse. Tænkte først, at det er en dyr parasolfod, men skruerne på min almindelige fod er ubehjælpeligt rustet fast efter 2 sæsoner og min parasol stod aldrig helt godt i den. Den her fod ruster aldrig og parasollen står virkelig godt fast.

Birthe
Profile image

Jeg ledte efter noget til mine parasoller i haven, som jeg rent faktisk selv kunne flytte rundt på ( uden en mand i nærheden). Og denne løsning, er jeg blevet meget glad for.

Tanja
Profile image

Det er et fremragende produkt. Design der Pynter på terrassen. Nem at flytte. Fornuftig pris og hurtig levering. Jeg har købt to, og havde et problem med den ene. Det er nu løst ved at jeg bare fik en ny. God og rigtig service.

Søren Schmidt
Profile image

Basers måde at håndtere ordre på er helt perfekt. Præcis og uden nogle problemer.

Claus
Profile image

Min anbefaling af firmaet til andre. Vi handler igen.

Birthe
Profile image

Jeg havde en tung parasolfod i beton før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte rundt på, og den ser også pæn ud. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver den fem stjerner!

Tina Drue
Profile image

Super service og et fantastisk produkt der kombinerer et smukt, nordisk udseende med en virkelig god teknisk løsning.

Jytte
Profile image

"Jeg havde ingen parasol før, men nu er jeg virkelig glad for min Baser! Den er stabil og nem at flytte rundt på, hvilket gør det så praktisk. Det er en pæn og funktionel løsning, og jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser. Jeg giver den fem stjerner!"

Jess Vestergaard
Profile image

Jeg havde en skildpaddeformet parasolfod før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte med, da jeg ikke behøver at løfte hele vægten på én gang. Den er smart, praktisk og virkelig god. Jeg vil give Baser fem stjerner og anbefale den til alle andre.

Lone Thomsen
Profile image

Super hurtig levering, fik parasolfoden dagen efter jeg havde bestilt over nettet. Smart design og let at anvende

Dorte
Profile image

"Jeg havde en 200 kg tung ting før. Baser er en sand gamechanger! Den er utrolig let at flytte rundt med. Andre bør helt sikkert vælge Baser af samme bekvemmelighedsgrund. Jeg giver den 5 stjerner!"

Bitten Juul
Profile image

Før havde jeg en plastik parasolfod, men jeg er så glad for min Baser. Den ligger perfekt og virker upåklageligt. Andre bør helt klart vælge Baser, da den ikke kun fungerer godt, men også ser pæn ud. Jeg giver den 5 stjerner!

Tina Rasmussen
Profile image

"Jeg havde en fod i dårlig kvalitet lavet af plastic til mit vand før. Men nu er jeg utrolig glad for Baser! Den er nem at flytte og skille ad. Jeg vil anbefale den til andre, da den er holdbar, nem at bruge og lige til at gå til. Jeg giver Baser 5 stjerner!"

Hanne Kjærsgaard
Profile image

Jeg havde en granitfod før. Men nu er jeg virkelig glad for Baser! Den er så pæn og enkel. Jeg vil anbefale den til andre, fordi den er nem at flytte rundt på og ser simpelthen fantastisk ud. Jeg giver den 5 stjerner!

Bente Stampe
Profile image

Jeg havde en betonfod før, men jeg er virkelig glad for min Baser nu. Den knirker ikke, og den vælter ikke. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre, fordi det er et dansk produkt, der tager hensyn til miljøet, og børnene slår ikke deres fødder på kanterne. Jeg giver Baser fem stjerner!

Elin Jørgensen
Profile image

Er så glad for at bytte min sindssyg tunge og alligevel vaklende parasolfod ud med denne lækre model.

Charlotte
Profile image

Hurtig og god service

Marianne
Profile image

Parasolfoden er bare så smart, nem at samle og ser godt ud. Vil helt klart anbefale den til andre

Marie
Profile image

Jeg havde en almindelig parasolfod før. Men efter at have fået Baser er jeg virkelig glad. Den er super let at rykke rundt på, og sandsækkene er geniale. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver den 5 stjerner!

Morten Knudsen
Profile image

Jeg havde en granitfod før. Jeg er glad for Baser, fordi de er super nemme at pakke sammen om vinteren. Andre bør vælge Baser på grund af deres pris og kvalitet. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Klaus Andersen
Profile image

Virkelige dejlig produkt som tager sig godt ud på terrassen - hvilket måske ikke er det første man tænker om sandsække til parasolfoden

Martin
Profile image

Jeg havde en rund granit-fod før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er dejligt nem at håndtere, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste parasolløsning. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Sven Petersen
Profile image

Husk du skal selv ud og finde sand

Gaia
Profile image

Hvad havde du før? Ikke noget Fortæl os, hvorfor du er glad for Baser? Nem at flytte på Fortæl, hvorfor andre bør vælge Baser? God dansk produkt

René Hviid Larsen
Profile image

"Jeg havde ingenting før, men nu er jeg utrolig glad for Baser. Kvaliteten er fantastisk, og leveringen er hurtig. Deres videoer er også virkelig gode. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver dem fem stjerner!"

Tamira Mariann Jørgensen
Profile image

Jeg havde en dårlig parasol fra Ikea før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Deres parasolfod er fantastisk, nem at flytte og virkelig stabil. Jeg vil helt klart give Baser fem stjerner!

Heine Hamborg
Profile image

Jeg kan kun anbefale dette firma , jeg fik hurtig og klar besked om alt jeg spurgte om .

Jimmi
Profile image

Jeg havde granitsten før, men nu er jeg glad for Baser. Det er et smart koncept, nemt at flytte, pænt og smart. Jeg giver det 3 stjerner. Alle bør overveje Baser!

Kathrine Jensen
Profile image

Super produkt, til en meget rimelig pris, den bedste parasolfod ever!

Morten
Profile image

Supergod service. Jeg kan kun tilslutte mig de gode anmeldelser. Produktet er fremragende ig let at håndtere, også selvom man har problemer med ryggen. Jeg anbefaler produktet :-).

M. Jensen
Profile image

"Jeg havde tidligere noget billigt fra Jysk, men efter at have opdaget Baser er jeg solgt! Det er så nemt at flytte fra vores hævede træterrasse ned i græsset til hyggelige stunder med tæpper og børnenes pool. Vi elsker også, at vi kan hoppe fra en aktivitet til en anden uden at bekymre os om oprydning, da parasollen er holdbar og tilgivelig over for vejret. Hvis du ønsker fleksibilitet, holdbarhed, velovervejet design og fantastisk service, så vælg Baser! Jeg giver dem fem stjerner."

Stefan Leth-Nissen
Profile image

Jeg havde før en parasolfod i beton, men nu er jeg lykkelig med Baser. Den er super nem at flytte rundt på, hvilket gør den ideel. Jeg vil anbefale den til andre, fordi den er enkel at bruge. Jeg giver den 5 stjerner!

Kennet Bak Kjær
Profile image

Denne parasolfod har været savnet i mine 10 år som husejer. Enkelt og stilfuldt. God service og god "samle"-information på æske. NB: Der kan afhentes en gammel og uhandy betonfod på genbrugspladsen :-)

Jesper
Profile image

Baser parasolfod: nem at samle, kom til tiden, god service på hjemmesiden.

MH
Profile image

Fremragende service, god hjemmeside nem at overskue, levering til tiden. Rigtig godt produkt

Johnney

Ofte stillede spørgsmål

Intet spørgsmål er for småt eller dumt

At stille de rigtige spørgsmål er afgørende.

Vi er her for at besvare dem alle. Hvis du ikke finder det, du leder efter, så dyk ned i vores omfattende FAQ guide eller chat med os.

Foretrækker du e-mail? Kontakt os på help @mybaser.com. I vores højsæson fra april til august sikrer vi et svar inden for 24 timer. Dine spørgsmål betyder noget for os, og vi forpligter os til at yde rettidig og hjælpsom support.

Er sandsække inkluderet & hvor meget sand skal der i hver?
Hvilke bæredygtige materialer bruges i Baser's parasolfødder?
Hvordan fungerer 5-års garantien på reservedele?
Hvordan sikrer Baser, at deres parasolfødder er egnede til forskellige vejrforhold?
Er materialerne i Baser parasolfødder genanvendelige ved slutningen af deres livscyklus?
Hvordan fungerer Basers online købsproces, og hvilken form for efter salgssupport kan jeg forvente?

Baser Heavy Duty Parasolfod

Udviklet til uovertruffen stabilitet

Robust design - Maksimal Holdbarhed:

Baser Heavy Duty Parasolfod er et bevis på vores dedikation til kvalitet og holdbarhed. Designet til at imødekomme kravene i ethvert udendørs miljø, er denne parasolfod en ideel løsning for dem, der kræver overlegen stabilitet og styrke i deres udendørs skyggeløsninger.

Tilpasset til alle miljøer:

Uanset om du indretter en rummelig terrasse eller et travlt kommercielt område, er vores Heavy Duty parasolfod opgaven voksen. Her er hvad der gør den fremtrædende:

  1. Ekstraordinær vægt for uovertruffen stabilitet: Specifikt fremstillet til større parasoller, denne parasolfod har en betydelig vægt, der sikrer, at din parasol forbliver fast forankret, selv under udfordrende vejrforhold.
  2. Tilpasningsdygtig til forskellige omgivelser: Dens betydelige design er perfekt til både boliger og kommercielle rum, der tilbyder et pålideligt fundament for din parasol, uanset placeringen.
  3. Designet til store parasoller: Denne parasolfod er et fremragende match til større parasoller og giver den nødvendige stabilitet til at holde dem stående og funktionelle under alle forhold.

Udviklet for med bevægelsesfrihed og Mobilitet for øje:

Trods dens robusthed er Baser Heavy Duty Parasolfod designet med brugervenlighed for øje. Den har lette komponenter, der gør flytning og positionering af parasolfoden og parasollen til en problemfri oplevelse, selv i dens heavy-duty format.

Passer til de fleste parasoller:

Sig farvel til problemerne med ustabile og dårligt passende parasolfødder. Vores heavy-duty fod er udstyret med Basers låsemekanisme, der kan bruges til et bredt udvalg af parasolstørrelser (35-58mm) samtidig med at den står sikkert og lodret til enhver tid. Dette system garanterer en perfekt pasform og ekstraordinær stabilitet, hvilket eliminerer risikoen for skæve parasoller eller parasoller der vælter.

Ring til os, 9 til 21 hver dag

+45 21 90 32 20

Skriv til os alle dage 8-21,

Chat med os

24 timers e-mail svar

help(@)mybaser.com

delivery HURTIG OG GRATIS FORSENDELSE
klima ENESTÅENDE PARASOLLER
garanti MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
© 2023 Mybaser. All rights reserved.