Reparation eller genbrug

Vidste du at en gennemsnitsperson smider mere end ét kilo affald ud hver dag? Da kun ca. 30 % af det genbruges, er producenterne nødt til at fremstille flere produkter, der kan repareres eller genbruges. 

 

 

Hos Baser prøver vi at efterligne naturen ved at bruge og genbruge ressourcer så effektivt som muligt. Vi håber, du vil støtte op om vores indsats.

 

Du kan reparere dit Baser-produkt med gratis reservedele (mod et lille forsendelsesgebyr) fra vores reparationscenter eller genbruge det via vores genbrugsportal.

 

Husk, at dine købsbeslutninger har direkte indflydelse på vores planet, og på hvordan vi bruger vores materialer nu og i fremtiden.   

 

Alle Baser-produkter  kan repareres 100 %,
hvilket forlænger levetiden på dit køb

 

Reparationscenter

Vi designer vores produkter, så de holder så længe som muligt, men intet varer evigt. Vores 5-års reservedelsgaranti forlænger levetiden på dit køb, å du sparer penge og dyrebare ressourcer. Det første skridt på vejen til bæredygtigt forbrug er altid reparation.  

 

Alle Baser produkter er 100 % genanvendelige,
hvilket forlænger levetiden for vores planet. 

 

Pantportal

Hvad hvis garantiperioden er slut, og produktet er helt udslidt? Ingen problemer! Dit Baser-produkt er designet til at blive genanvendt til nye produkter

 

Du kan deltage i vores genbrugsinitiativ ved at sende dit produkt tilbage til os. Vi sender dig en rabatkupon til vores webshop, som modsvarer værdien på de materialer, du sender.Vi genbruger 100 % af materialerne og fremstiller helt nye produkter af dem.

 

For at få mere at vide om affald og genbrug, se The Story of Stuff.
Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

© 2023 Mybaser. All rights reserved.