Sammenlign Baser med traditionelle alternativer

Dine købsbeslutninger påvirker både dit udeliv og vores planet. Denne sammenligning kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal kigge efter, når du køber en parasolfod.

Baser Parasolfod

VS

Traditionel granit parasolfod

Opsætning

Baser - patenteret kliksystem

Vores design holder et fast greb om enhver parasol under alle vindforhold, bortset fra tornadoer.

Traditionel - almindelig skrue

Denne skrue er normalt udstyret med et plastikhåndtag og bliver løsere over tid, så din parasol risikerer at flyve væk, når du mindst venter det.

Stabilitet

Baser - sandsæk

Sandets fleksibilitet har tre fordele – det er lettere at placere, det gør det nemmere for parasolfoden at modstå vinden, og det gør langt mindre ondt, hvis du skulle komme til at støde en tå ind i den.

Traditionel - beton eller granit

Tunge sten er stabile, men de er sværere at placere og gør hamrende ondt,hvis man rammer sin tå ind i dem. De har også tendens til at begynde at rokke i kraftig vind.

Ergonomi

Baser - løft og placer

Selv dine børn kan løfte sandsækkene og placere dem, hvor de skal ligge.

Traditionel - hiv eller skub

Pas på ryggen, når du flytter disse parasolfødder. Du risikerer også at skrabe din træ- eller stenterrasse.

Bæredygtighed

Baser - grønt design

Genbrugsmaterialer, produktion med sol-/vindenergi, omsmeltning af defekte dele og genbrug – vi gør vores bedste for at reducere vores miljøbelastning.

Traditionel - hvem ved?

Hvilke firmaer, kender du, der har en gennemsigtig og miljøvenlig produktion? Og tager din genbrugsstation imod plastbelagt beton?

CO2-udledning

Baser – lav CO2-udledning

Du kan købe sand næsten over alt, så fra vores produktionssted til din hoveddør udleder vi kun 0,2 kg CO2 på at levere dit produkt.

Traditionel - høj udledning

Fragt af 30 kg beton fra Kina med skib og lastbil betyder, at et produkt kan holdes ansvarligt for udledning af mindst 2,5 kg CO2.

What Clients Say

Bedømmelse
80%

Hurtig og god service

Profile image
Marianne
Bedømmelse
100%

Min anbefaling af firmaet til andre. Vi handler igen.

Profile image
Birthe
Bedømmelse
100%

Jeg er ekstremt tilfreds med Baser! Deres parasol er solid og let at flytte, selv i let vind. Derudover leverer de fremragende service og kvalitetsprodukter. Jeg giver dem 5 stjerner uden tøven!

Profile image
Merete Jørgensen
Bedømmelse
100%

Super go hjemmeside, nemt at bestille og foden virker perfekt :-)

Profile image
Michael
Bedømmelse
100%

Fantastisk produkt - super nemt at samle og fri fremover for de normale tunge parasolfødder

Profile image
Sanne
Bedømmelse
100%

Super produkt, til en meget rimelig pris, den bedste parasolfod ever!

Profile image
Morten
Bedømmelse
100%

Hurtig og professionelt ordrehåndtering

Profile image
Ove
Bedømmelse
100%

Jeg havde en granitfod før, men nu er jeg så glad for Baser! De er meget lettere at flytte rundt på, og de skåner min ryg. Udover det, ser de også pæne ud. Jeg giver Baser fem stjerner, og jeg vil anbefale dem til andre.

Profile image
Allan Marchussen
Bedømmelse
100%

Super hurtig levering, fik parasolfoden dagen efter jeg havde bestilt over nettet. Smart design og let at anvende

Profile image
Dorte
Bedømmelse
100%

Denne parasolfod har været savnet i mine 10 år som husejer. Enkelt og stilfuldt. God service og god "samle"-information på æske. NB: Der kan afhentes en gammel og uhandy betonfod på genbrugspladsen :-)

Profile image
Jesper
Bedømmelse
100%

"Før havde jeg ingen parasol, men nu er jeg utroligt glad for Baser! Deres parasol er af super kvalitet og nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og vil klart anbefale det til andre!"

Profile image
Karen Lasthein Andersen
Bedømmelse
100%

"Jeg havde ingen parasol før, men nu er jeg virkelig glad for min Baser! Den er stabil og nem at flytte rundt på, hvilket gør det så praktisk. Det er en pæn og funktionel løsning, og jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser. Jeg giver den fem stjerner!"

Profile image
Jess Vestergaard
Bedømmelse
100%

Meget venlig support og hurtig levering - selv midt i december - høj kvalitet, lækkert design - tøver ikke med at anbefale!

Profile image
Xenia
Bedømmelse
100%

Kan kun anbefales. Det er super skønt, at man kan flytte den uden alt for meget besvær, og så er den stabil, når det blæser en smule.

Profile image
Helle
Bedømmelse
80%

Hvad havde du før? Ikke noget Fortæl os, hvorfor du er glad for Baser? Nem at flytte på Fortæl, hvorfor andre bør vælge Baser? God dansk produkt

Profile image
René Hviid Larsen
Bedømmelse
100%

Jeg havde en rund granit-fod før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er dejligt nem at håndtere, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste parasolløsning. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Profile image
Sven Petersen
Bedømmelse
100%

Jeg havde en betonfod før, men jeg er virkelig glad for min Baser nu. Den knirker ikke, og den vælter ikke. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre, fordi det er et dansk produkt, der tager hensyn til miljøet, og børnene slår ikke deres fødder på kanterne. Jeg giver Baser fem stjerner!

Profile image
Elin Jørgensen
Bedømmelse
100%

"Jeg havde ingenting før, men nu er jeg utrolig glad for Baser. Kvaliteten er fantastisk, og leveringen er hurtig. Deres videoer er også virkelig gode. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver dem fem stjerner!"

Profile image
Tamira Mariann Jørgensen
Bedømmelse
100%

Fremragende service, god hjemmeside nem at overskue, levering til tiden. Rigtig godt produkt

Profile image
Johnney
Bedømmelse
100%

Kvik behandling af ordren. Og foden virker upåklageligt.

Profile image
Peter
Bedømmelse
100%

Jeg havde en granitfod før. Jeg er glad for Baser, fordi de er super nemme at pakke sammen om vinteren. Andre bør vælge Baser på grund af deres pris og kvalitet. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Profile image
Klaus Andersen
Bedømmelse
100%

Genial opfindelse. Tænkte først, at det er en dyr parasolfod, men skruerne på min almindelige fod er ubehjælpeligt rustet fast efter 2 sæsoner og min parasol stod aldrig helt godt i den. Den her fod ruster aldrig og parasollen står virkelig godt fast.

Profile image
Birthe
Bedømmelse
100%

Jeg havde en tung parasolfod i beton før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte rundt på, og den ser også pæn ud. Jeg vil helt klart anbefale Baser til andre. Jeg giver den fem stjerner!

Profile image
Tina Drue
Bedømmelse
100%

Fantastik hurtig levering. Parasolfoden er afprøvet. Den er også fantastisk. Vi er nød til at købe en mere.

Profile image
Hanne

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

Baser vs beton/granit parasolødder

Det mest bæredygtige valg af parasol og parasolfødder

Vi startede som en familievirksomhed, og med rod i disse værdier stræber vi efter at blive verdens mest bæredygtige valg af parasol- og parasolfødder – det er ambitiøst, men med din hjælp ved vi, at vi kan nå dertil. Fra materialer til hvor vi producerer, eller hvordan vi leverer til dig, overvejer vi altid hvordan det påvirker vores planet.

Fremstillet i Danmark

Baser har fra starten valgt at producere i Danmark i stedet for i Asien - det har givet os mere kontrol, men har også sparet 27.854 kg CO2 i transport, da vi ikke transporterer 50 kg granit parasolfødder 20.000 km fra Kina til Europa. Vores produktion i Danmark er 100% vindreven og vores stofleverandør i Spanien, som laver vores slidstærke udendørs stof til vores sandsække, bruger energi fra 100% vedvarende kilder (30% af det er fra deres egne solpaneler)

Bæredygtige materialer

Materialer har stor betydning for hvor bæredygtigt et produkt er, der har vi fra starten truffet valget om at producere vores parasolfod og parasol i genanvendt havplast og industriaffald – det betyder, at når du har en Baser parasolfod på din terrasse har du været med til at omdanne 2 kg havplast til et nyt produkt.

100% genanvendeligt

Vi producerer vores produkter, så de holder i mange år, men intet i denne verden holder for evigt, og derfor har vi lavet vores produkter, så de kan genbruges 100% og genanvendes enten i vores produktion eller på din lokale genbrugsstation. Med vores Pant Portal kan du sende din brugte Baser parasolfod eller parasol tilbage til os, så genbruger og genanvender vi den i vores produktion, og du modtager en din pant varende til ca. 10 %, og så sørger for, at genbruge materialerne igen og igen.

© 2023 Mybaser. All rights reserved.