Sammenlign Baser med traditionelle alternativer

Dine købsbeslutninger påvirker både dit udeliv og vores planet. Denne sammenligning kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal kigge efter, når du køber en parasolfod.

Baser Parasolfod

VS

Traditionel granit parasolfod

Opsætning

Baser - patenteret kliksystem

Vores design holder et fast greb om enhver parasol under alle vindforhold, bortset fra tornadoer.

Traditionel - almindelig skrue

Denne skrue er normalt udstyret med et plastikhåndtag og bliver løsere over tid, så din parasol risikerer at flyve væk, når du mindst venter det.

Stabilitet

Baser - sandsæk

Sandets fleksibilitet har tre fordele – det er lettere at placere, det gør det nemmere for parasolfoden at modstå vinden, og det gør langt mindre ondt, hvis du skulle komme til at støde en tå ind i den.

Traditionel - beton eller granit

Tunge sten er stabile, men de er sværere at placere og gør hamrende ondt,hvis man rammer sin tå ind i dem. De har også tendens til at begynde at rokke i kraftig vind.

Ergonomi

Baser - løft og placer

Selv dine børn kan løfte sandsækkene og placere dem, hvor de skal ligge.

Traditionel - hiv eller skub

Pas på ryggen, når du flytter disse parasolfødder. Du risikerer også at skrabe din træ- eller stenterrasse.

Bæredygtighed

Baser - grønt design

Genbrugsmaterialer, produktion med sol-/vindenergi, omsmeltning af defekte dele og genbrug – vi gør vores bedste for at reducere vores miljøbelastning.

Traditionel - hvem ved?

Hvilke firmaer, kender du, der har en gennemsigtig og miljøvenlig produktion? Og tager din genbrugsstation imod plastbelagt beton?

CO2-udledning

Baser – lav CO2-udledning

Du kan købe sand næsten over alt, så fra vores produktionssted til din hoveddør udleder vi kun 0,2 kg CO2 på at levere dit produkt.

Traditionel - høj udledning

Fragt af 30 kg beton fra Kina med skib og lastbil betyder, at et produkt kan holdes ansvarligt for udledning af mindst 2,5 kg CO2.

What Clients Say

Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en skildpaddeformet parasolfod før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Den er utrolig nem at flytte med, da jeg ikke behøver at løfte hele vægten på én gang. Den er smart, praktisk og virkelig god. Jeg vil give Baser fem stjerner og anbefale den til alle andre.

Lone Thomsen
Profile image
Bedømmelse
100%

Super hurtig levering, fik parasolfoden dagen efter jeg havde bestilt over nettet. Smart design og let at anvende

Dorte
Profile image
Bedømmelse
100%

Fantastik hurtig levering. Parasolfoden er afprøvet. Den er også fantastisk. Vi er nød til at købe en mere.

Hanne
Profile image
Bedømmelse
100%

"Jeg havde ingen parasol før, men nu er jeg virkelig glad for min Baser! Den er stabil og nem at flytte rundt på, hvilket gør det så praktisk. Det er en pæn og funktionel løsning, og jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser. Jeg giver den fem stjerner!"

Jess Vestergaard
Profile image
Bedømmelse
100%

"Før havde jeg ingen parasol, men nu med Baser er jeg meget glad! Super kvalitet gør den nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og anbefaler den til andre!"

Ingelis Axfort
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg er ekstremt tilfreds med Baser! Deres parasol er solid og let at flytte, selv i let vind. Derudover leverer de fremragende service og kvalitetsprodukter. Jeg giver dem 5 stjerner uden tøven!

Merete Jørgensen
Profile image
Bedømmelse
100%

Før havde jeg en plastik parasolfod, men jeg er så glad for min Baser. Den ligger perfekt og virker upåklageligt. Andre bør helt klart vælge Baser, da den ikke kun fungerer godt, men også ser pæn ud. Jeg giver den 5 stjerner!

Tina Rasmussen
Profile image
Bedømmelse
100%

Supergod service. Jeg kan kun tilslutte mig de gode anmeldelser. Produktet er fremragende ig let at håndtere, også selvom man har problemer med ryggen. Jeg anbefaler produktet :-).

M. Jensen
Profile image
Bedømmelse
60%

Jeg havde granitsten før, men nu er jeg glad for Baser. Det er et smart koncept, nemt at flytte, pænt og smart. Jeg giver det 3 stjerner. Alle bør overveje Baser!

Kathrine Jensen
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en granitfod før. Jeg er glad for Baser, fordi de er super nemme at pakke sammen om vinteren. Andre bør vælge Baser på grund af deres pris og kvalitet. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Klaus Andersen
Profile image
Bedømmelse
100%

Basers måde at håndtere ordre på er helt perfekt. Præcis og uden nogle problemer.

Claus
Profile image
Bedømmelse
100%

Kvik behandling af ordren. Og foden virker upåklageligt.

Peter
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg må sige der var god service . Fik min parasolfod leveret af Bossen selv. Da vi åbenbart ikke var så langt fra hinanden . Begge Aarhus N. Dejligt positivt.

Tove
Profile image
Bedømmelse
80%

Jeg er utroligt glad for Baser! Tidligere havde jeg en almindelig parasolfod, der ikke kunne stå imod blæst. Men Baser har vist sig at være solid og pålidelig, selv når det blæser. Jeg vil helt klart anbefale andre at vælge Baser, da den har overgået mine forventninger. Jeg giver den 4 stjerner!

Kenneth Jensen
Profile image
Bedømmelse
100%

Virkelige dejlig produkt som tager sig godt ud på terrassen - hvilket måske ikke er det første man tænker om sandsække til parasolfoden

Martin
Profile image
Bedømmelse
100%

Super go hjemmeside, nemt at bestille og foden virker perfekt :-)

Michael
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en dårlig parasol fra Ikea før, men nu er jeg virkelig glad for Baser! Deres parasolfod er fantastisk, nem at flytte og virkelig stabil. Jeg vil helt klart give Baser fem stjerner!

Heine Hamborg
Profile image
Bedømmelse
80%

Husk du skal selv ud og finde sand

Gaia
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde før en parasolfod i beton, men nu er jeg lykkelig med Baser. Den er super nem at flytte rundt på, hvilket gør den ideel. Jeg vil anbefale den til andre, fordi den er enkel at bruge. Jeg giver den 5 stjerner!

Kennet Bak Kjær
Profile image
Bedømmelse
100%

Meget venlig support og hurtig levering - selv midt i december - høj kvalitet, lækkert design - tøver ikke med at anbefale!

Xenia
Profile image
Bedømmelse
100%

Hurtig levering! Det er bare den bedste parasolfod, jeg nogensinde har haft! har blæst kraftigt her i weekenden, og den har bare stået stabilt: fedt! Kan kun anbefale !irmaet og produktet

Bente
Profile image
Bedømmelse
100%

"Før havde jeg ingen parasol, men nu er jeg utroligt glad for Baser! Deres parasol er af super kvalitet og nem at betjene. Jeg giver Baser 5 stjerner og vil klart anbefale det til andre!"

Karen Lasthein Andersen
Profile image
Bedømmelse
100%

Jeg havde en rund granit-fod før, men nu er jeg så glad for Baser! Den er dejligt nem at håndtere, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste parasolløsning. Jeg giver Baser 5 stjerner!

Sven Petersen
Profile image
Bedømmelse
100%

Super produkt, rigtig god på en træ terrasse.

Villy

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

Baser vs beton/granit parasolødder

Det mest bæredygtige valg af parasol og parasolfødder

Vi startede som en familievirksomhed, og med rod i disse værdier stræber vi efter at blive verdens mest bæredygtige valg af parasol- og parasolfødder – det er ambitiøst, men med din hjælp ved vi, at vi kan nå dertil. Fra materialer til hvor vi producerer, eller hvordan vi leverer til dig, overvejer vi altid hvordan det påvirker vores planet.

Fremstillet i Danmark

Baser har fra starten valgt at producere i Danmark i stedet for i Asien - det har givet os mere kontrol, men har også sparet 27.854 kg CO2 i transport, da vi ikke transporterer 50 kg granit parasolfødder 20.000 km fra Kina til Europa. Vores produktion i Danmark er 100% vindreven og vores stofleverandør i Spanien, som laver vores slidstærke udendørs stof til vores sandsække, bruger energi fra 100% vedvarende kilder (30% af det er fra deres egne solpaneler)

Bæredygtige materialer

Materialer har stor betydning for hvor bæredygtigt et produkt er, der har vi fra starten truffet valget om at producere vores parasolfod og parasol i genanvendt havplast og industriaffald – det betyder, at når du har en Baser parasolfod på din terrasse har du været med til at omdanne 2 kg havplast til et nyt produkt.

100% genanvendeligt

Vi producerer vores produkter, så de holder i mange år, men intet i denne verden holder for evigt, og derfor har vi lavet vores produkter, så de kan genbruges 100% og genanvendes enten i vores produktion eller på din lokale genbrugsstation. Med vores Pant Portal kan du sende din brugte Baser parasolfod eller parasol tilbage til os, så genbruger og genanvender vi den i vores produktion, og du modtager en din pant varende til ca. 10 %, og så sørger for, at genbruge materialerne igen og igen.

Ring til os, 9 til 21 hver dag

+45 21 90 32 20

Skriv til os alle dage 8-21,

Chat med os

24 timers e-mail svar

help(@)mybaser.com

delivery HURTIG OG GRATIS FORSENDELSE
klima ENESTÅENDE PARASOLLER
garanti MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
MARKEDETS BEDSTE GARANTI OG SERVICE
© 2023 Mybaser. All rights reserved.