Baser lancerer den mest bæredygtige parasol i 2024

Skriv dig op nu og få eksklusiv rabat når vi lancerer i 2024

Du vil kun modtage en notifikation omkring vores lancering

Baser er?

Slidstærk

Vejrbestandige materialer

Bæredygtig

Genanvendt plast og,vinddrevet produktion

Stabil

Vores produkter bliver stående, selv på de mest blæsende dage

Testimonials

What Clients Say

Bedømmelse
100%

Super hurtig levering, fik parasolfoden dagen efter jeg havde bestilt over nettet. Smart design og let at anvende

Profile image
Dorte
Bedømmelse
80%

Husk du skal selv ud og finde sand

Profile image
Gaia
Bedømmelse
100%

Min anbefaling af firmaet til andre. Vi handler igen.

Profile image
Birthe
Bedømmelse
100%

God og meget personlig service. Godt produkt der holder hvad det lover. Klart anbefalelsesværdigt!!

Profile image
Arne
Bedømmelse
100%

Hurtig levering! Det er bare den bedste parasolfod, jeg nogensinde har haft! har blæst kraftigt her i weekenden, og den har bare stået stabilt: fedt! Kan kun anbefale !irmaet og produktet

Profile image
Bente
Bedømmelse
100%

En smuk parasolfod, der adskiller sig fra alle de andre af slagsen. Nem at flytte rundt med

Profile image
Jens

Dit valg betyder noget

Transport

Du er med til at spare verden for 2,3 kg CO2

Ocean Plastics

Du er med til at genbruge op til 2 kg hav- og restplast

Du støtter 100 % vinddrevet produktion i Danmark

Din bæredygtige skygge-løsning

 durable

Holdbar

Vores stærke og vejrbestandige materialer holder i årevis.

stable

Stabil

Vores produkter bliver, hvor de er, selv på de mest blæsende dage

Se vores bestseller

Sammenlign Baser med traditionelle alternativer?

Brug for hjælp til at beslutte dig?

Læs vores guider

Guide dig selv til den rigtige skygge-løsning

Skal vi tage en snak?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Sammenlign Baser

Hvordan er Baser sammenlignet med en traditionel parasolfod

Nyd det gode vejr

uden at være bange for en vildfaren parasol

Parasolfødder

Find den helt rigtige parasolfod til dig  

Din parasol skal være nem at flytte, sætte op og tage ned, så du kan få skygge, hvor og når du ønsker det, ikke? For at holde parasol stabil, har du brug for en god parasolfod, og hvis du bor i et blæsende område, skal du have en tung fod for at forhindre din parasol i at flyve væk eller dreje som en snurretop.  

 

The Baser parasolfoden (med sandsække) findes i tre udgaver, der passer til enhver have, terrasse eller altan:

 

1) Original Heavy-duty passer til store parasoller og er perfekt til store haver. Den fås i en vægt på 50 kg 

 

2) Compact er et godt valg til de små til mellemstore haver. Den fungerer godt til parasoller op til 2,8 meter, uanset om de bruges med bord eller ej.  

 

3) Spacesaver-modellen er nem at placere på små altaner eller tæt på borde, stole, vægge eller rækværk. Du kan bruge den på parasoller mellem 2,1 og 3 meter.  

Faktorer du skal være opmærksom på, når du køber en parasolfod

Overvej følgende når du skal vælge den rigtige parasolfod:  

 

Stability – Stabilitet – Foden skal holde din parasol stabil. Vi anbefaler vores Heavy-duty Original 50-kg parasolfod til en 3,5 meter parasol, en 30-kg Compact fod til en 2,8 meter parasol og enten en 40 eller 50 kg Compact Original til parasoller mellem 3 og 3.2 meter. Hvis du har brug for ekstra vægt sandbags tilfører vores sandsække ekstra stabilitet.  

 

Flytbarhed – Du har muligvis brug for en tung fod, men hvordan vil du flytte den? Du kan få en parasolfod med hjul, men det virker kun, hvis underlaget er jævnt, hele vejen fra det ene sted til det andet. Nu kan du så også få en parasolfod med sandsække. De er så nemme at flytte, at selv dine børn kan gøre det.  

 

Materiale – Hvis du ønsker et produkt, som holder i flere år, skal du være opmærksom på, hvad den er lavet af. En rustfri parasolfod eller i det mindste én,, der har rustfri overflader med lavt vedligeholdelsesbehov, vil være mest tilfredsstillende i længden. 

 

Stangdiameter – Din parasol skal passe tæt ned i foden, så den står ret op - også på dage med stærk vind. De fleste parasoller har en diameter på 20 til 56 millimeter.

Stabile parasolfødder til store parasoller

Baser Original har et patenteret låsesystem, der holder din parasol lige der, hvor du sætter den. De slidstærke udendørs sandsække stabiliserer foden for maksimal stabilitet, selv uden bord. Ved at adskille parasolfoden og den stabilserende vægt fra sandsækkene får du mere flytbarhed på mindre plads end med en parasolfod på hjul.

Sig farvel til parasolfødder med rustne skruer og løse rør!

Rust og løse skruer kan forvandle din parasol til det skæve tårn i Pisa. Derfor har vi udviklet og patenteret et system, der hverken kræver rør eller skruer. Kombinationen af støbt glasfiber og et stærkt outdoorstof giver et rust- og vedligeholdelsesfrit langtidsholdbart produkt. 

Hvor tung skal min parasolfod være?

At finde den rette vægt til parasolfoden er afgørende for stabiliteten. Hvis din parasol har en vippefunktion, skal du måske bruge mere vægt, end du tror, for at forhindre parasollen i at blive til et sejl.  

 

For at finde den rette vægt til din parasolfod, skal du kende størrelsen på din parasol. Vi anbefaler en 50 kg fod til en parasol på 3,3 meter, 40 kg til 3 meter og 30 til 2,7. 

Findes der én universel parasolfod?

Parasoller varierer fra 1,2 til 4 meter i størrelse, så fødderne varierer også fra 10 til 200 kg. Det tætteste, du kommer på enuniversel parasolfod, er én der passer til stænger mellem 28-58 mm, som Baser-foden.  

Den bedste parasolfod til altanen

Basers Spacesaver er en fleksibel altan parasolfod, der giver stor stabilitet og passer til små områder, så den kan placeres langs rækværk, tæt på vægge eller i hjørner.

Hvor kan du få fat i en parasolfod her og nu?

Du kan tage i dit lokale varehus for at finde en parasolfod i nærheden af dig. Ellers tilbyder de fleste onlinebutikker levering inden for 2 dage direkte til din hoveddør eller et afhentningssted. Hos Baser tilbyder vi 1 dags levering. Køb din parasol og parasolfod hos Baser med 1 dags levering og indtag sommeren med smukke produkter, der holder i årevis.

Miljøvenlige parasolfødder med sandsække

Vi bruger 100 % vedvarende energi (vindkraft) og 100 % genanvendt plast (RavamidECO) til at producere vores produkter lokalt (i Danmark). Dit køb af en parasolfod inkluderer to af vores sandsække, fremstillet af 190 g indfarvet olefinstof med teflon coating, der får dem til at holde sig flotte i årevis. 

© 2023 Mybaser. All rights reserved.