Returpolitik

Har du fortrudt? Vi har løsningen!

Særlig om returret ifb. med jul 2018

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, at give et Baser produkt i julegave. Derfor er der indtil 15. januar 2019 fri returret, såfremt modtageren vil bytte gaven eller have pengene retur.

Følg vejledningen i linket nedenfor, og send pakken retur til os inden 14 dage eller senest 15. janaur 2019. Pengene bliver udbetalt det samme kreditkort som gennemførte købet.

https://retur.pakkelabels.dk/baser

I Baser’s webshop får du 14 dages fuld returret gældende, fra den dag du modtager dine varer. Ved returnering skal varerne være ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen, samt i original og ubeskadiget emballage. Inden pakken sendes retur til Baser, skal dette meddeles kundeservice. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi det betalte beløbet, til din konto. Fragt omkostninger til returnering står du selv for. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Hurtig levering

14-dages returret

Online support


Brug for hjælp?

tlf. 22 23 12 29

mail. info@mybaser.com

Adr. Helsingforsgade 27, 8200 Aarhus N, Danmark