Vi skaber fremtidens parasolfødder

Rigtig mange får en god idé i deres liv. Desværre er det kun de færreste der følger den ud i livet. Sådan en idé fik Josefine's far for 10 år siden og lagde den i skuffen ganske kort tid efter. Der skulle den endnu ligge i 7 år før Josefine og Christian besluttede sig for at gøre en gammel idé til virkelighed.

 

Kærester & forretningspartnere på én og samme tid

Josefine og Christian møder hinanden i 2014 og har begge et brændende ønske om at ændre markedet for parasolfødder. Ikke bare i Danmark, men i hele verden. En stor opgave for to unge mennesker på den gang 23 år.  

Følg med i vores drøm om at designe fremtidens parasolfødder.

Vores Kaffekultur

Her hos Baser har vi forstået, at det ikke er nok at være et dedikeret team af talenter, for at være en produktiv organisation. Derfor sigter vi efter, at få arbejdspladsen til at føles som et hjem. Man bruger trods alt meget tid på arbejdspladsen, så hvorfor ikke skabe et dejligt sted med en rigtig god atmosfære?

Vi kalder det vores ‘Kaffe Kultur’, og vores herlige kaffemaskine er omdrejningspunkt for rigtig meget af kulturen her i virksomheden. For os er det en grund til at tage en pause i ny og næ, for at lave en god kop kaffe til dig selv og en kollega

Holdet bag

CEO & E-commerce Director

Josefine Østerby

Sales Director

Christian Toft Jakobsen

Product Design Manager

Louise Ullmann

Sales Manager EU

Mathias Switzer Jakobsen

UX Design Manager

Esben S. L. Pedersson

E-commerce & SoMe Manager

Marina Soriano Porcar

Operations Manger

Rechana G. Jyothish

Sales Representative Germany

Thomas Alstrup

Finance & Accounting

Ramon Baciu

Designer Assistant

Per Jakobsen

Leder du efter nyt og godt læsestof?

Vi udgiver regelmæssigt nye blogindlæg om mange forskellige emner. Fra stil og gør-det-selv guider, til medarbejder interviews og til indblik i vores produktudvikling og andre spændende aktiviteter. Hos os kan du altid finde noget underholdende at læse på vores blog - tag et kig!

Get in touch

Baser ApS

Helsingforsgade 27, 8200 Aarhus N

tlf. +45 22 23 12 29

email. info@mybaser.com