Parasolfod fra Baser - Kundeanmeldelser

I Baser er vi stolte af den positive tilbagemelding vi får på vores parasolfod til haven – og især på vores nye parasolfod til altanen, som I har taget utrolig godt imod. Siden man kunne købe den første Baser parasolfod i 2017 er der sket meget, og nu kan man finde over 20.000 Baser parasolfødder rundt om i haverne og på altanerne overalt i Europa. Vi er utroligt glade for de mange positive tilbagemeldinger vi har fået og stadig får.

Leder du efter en ny parasolfod og er du landet her på siden for at tjekke os ud – for at finde ud af om den der parasolfod nu er helt så god, som folk går og siger den er? Så håber vi, at de mange anmeldelser på Trustpilot og Amazon, samt på vores Instagram og Facebook, har gjort at du nu overvejer og måske allerede er overtalt til at få en Baser parasolfod med sandsække hjem i haven eller på altanen.

Hvis du stadig er i tvivl, så kan du læse vores guide til hvorfor vi mener at en Baser parasolfod burde stå hjemme hos dig. Hvis du er overbevist, men ikke helt ved hvilken parasolfod du skal vælge, så kan du læse vores guide til hvor tung din parasolfod skal være her, eller se nærmere på vores forskellige parasolfødder her.

Parasolfod