FAQ

Hvilken parasolfod skal jeg vælge?

30kg-modellen passer til parasoller på max 2.8 meter i diameter. 40kg-modellen passer til parasoller på max. 3 meter i diameter. 50kg-modellen passer til parasoller på max 3.5 meter i diameter. Parasolfoden kan desværre ikke bruges til hængeparasoller. Vi anbefaler vores løse sandsække som vægt til din hængeparasol.

Passer parasolfoden til en hængeparasol?

Parasolfoden passer ikke til en hængeparasol, men vi anbefaler at benytte vores smarte udendørs sandsække til hængeparasoller. Se mere her

Hvilken parasolstok-diameter passer parasolfoden til?

Parasolfoden passer til parasoller med en stok-diameter mellem 28-58 mm. Når du har sat din parasol ned i parasolfoden, trykker du L-vinklerne ind til parasolstokken og presser ringen ned, så den strammer fast rundt om stokken.

Hvor meget og hvilken slags sand skal jeg fylde sandsækkene med?

Afhængigt af om du har købt parasolfoden til 40kg eller 50kg, skal du fylde sandsækkene med 40kg (2*20kg) eller 50kg (2*25kg) sand. Du kan bruge enhver form for sand, men vi anbefaler sandkassesand eller afretningssand. Hvis ikke du allerede har sand derhjemme, kan det købes i dit nærmeste byggemarked/havecenter til cirka 25 kroner for 20kg. Du kan med fordel hælde 0,5-1 liter vand ned til dit sand, så sandet falder godt sammen i de indre plastikposer.

Er der sand i sækkene, når jeg modtager min parasolfod?

Nej. Der følger ikke sand med, når du køber en parasolfod. Så du skal huske at skaffe eller købe 40kg eller 50kg sand, som du fylder sandsækkene op med.

Hvordan samler jeg parasolfoden?