Tre anbefalelsesværdige parasoller

Tre anbefalelsesværdige parasoller

I de seneste to års arbejde med vores parasolfod PLINTH har vi prøvet utrolig mange parasoller – både de gode og de mindre gode. Læs her hvilke tre vi kan anbefale. 

Den lækre: Hamilton parasol m. tilt fra Cane-Line

Hamilton parasollen har en aluminiums ramme og en diameter på 3 meter. Parasollen har en vippefunktion, så den kan indstilles efter både den høje middagssol og den lave aftensol. Vippefunktionen aktiveres let ved at man holder fast i stangen, mens man vipper parasollens øverste del. Pris: 3699kr.

Forhandles bl.a. hos Johannes Fog og på Cane-line’s egen hjemmeside. 

Hamilton parasol fra Caneline

 Den prisbevidste: Haveparasol fra House Doctor

Denne simple sort/hvide model på 180cm i diameter er ideel til den lille have eller stranden (husk en pålidelig parasolfod, så parasollen ikke blæser omkuld). Den er nem at slå sammen, og prisen kan ikke være bedre: 450kr.

Få fingrene i den hos House Doctor

House Doctor parasol

Den fleksible: Alu Push fra Glatz 

Klart vores bedste anbefaling til haveejere. Alu Push fra Glatz kommer i 200-270 cm i diameter, men lad dig ikke snyde af dens størrelse. Parasollen kan tiltes, så den sagtens kan skygge for et 6-personers bord. Den kan også tilpasses i højden, så den skygger for den lave aftensol. Prisen er tilmed god: 1200 kroner.

Findes i flere forskellige farver hos Glatz

Parasolfod 30kg fra PLINTHIT med parasol
PLINTHIT er en aarhusiansk virksomhed, hvis første produkt er en vedligeholdelsesfri parasolfod, der er nem at flytte og samtidig meget stabil. Lær mere om fordelene ved PLINTHIT parasolfod på vores webshop eller se samlevideo