Typiske problemer med almindelige parasolfødder

Typiske problemer med almindelige parasolfødder

Samme måned som handyman Erik Schramm lagde én video ud på youtube, hvor han fixer røret på sin parasolfod, stiftede vi Baser med en mission om at komme dårlige parasolfødder til livs. 

I sin video viser Erik ét meget velkendt problem ved parasolfødder: når vinden har hevet lidt i parasollen, så løsner røret sig, hvormed parasollen står usikkert og svajer. 

 

 

Parasolfodens rør kan være kilde til ikke kun ét, men to problemer. Når vi snakker med kunder, familie og venner om parasolfødder, støder vi altid på den samme historie: "jeg havde købt en ny parasol, og da jeg kom hjem med den, passede stokken ikke ned i røret". Hvis røret er for stort, kan man til nøds typisk løse problemet. Se for eksempel fotoet herunder, hvor træstykker er sat i spænd. Hvis parasollens stok derimod er for stor, ser de fleste sig tvunget til at gå ud og købe en ny parasolfod. Med andre ord begrænser røret, hvilken parasol du kan købe. 

 

Parasolfod 

 
Det løse rør er ikke den eneste besværlighed ved klassiske parasolfødder. Parasolfoden ovenfor ser ny og fin ud, medmindre man sørger for at pakke sin parasolfod væk, når efteråret kommer, ser den ofte helt anderledes ud den efterfølgende sommer. Alger, skimmel og skidt har det med at sætte sig på betonet og gøre den nærmest uigenkendelig som på fotoet nedenfor. 

 

 

 

Beskidt parasolfod

 

 

 

 

Taget den tunge vægt i betragtning, nyder de færreste dog at flytte deres parasolfod særlig mange meter. Det lavede vi en 30 sekunder kort video om sidste år. 

 

 

 

 

 

Vi er meget imponerede over det engagement, hvormed Erik løser sine parasolfodsproblemer. Er du også i besiddelse af Eriks udstyr kan du godt fikse din gamle parasolfod, men måske er det på tide at udskifte problemerne med en parasolfod, hvor der slet ikke er noget rør :-) Tjek vores Baser parasolfod ud her