Kig bagom kameraet og få en smagsprøve på vores nye reklamefilm

Kig bagom kameraet og få en smagsprøve på vores nye reklamefilm

VI HAR LAVET EN NY REKLAMEFILM OG VIL GERNE DELE PROCESSEN MED DIG!

 

Klokken er 7 om morgenen og allerede nu er dagen i fuld gang; Josefine fra Baser kokkererer i køkkenet, Mathias pakker firmabilen med alle de mange ting vi skal have med, og jeg selv har plukket blomster på vej hen til kontoret. Alt skal bare være på plads, fra de største og vigtigste ting (parasoller og parasolfod) og helt ned til de mindste detaljer (f.eks. blomster til middagsbordet, der spreder hygge stemning).

 

Det er onsdag d. 30. maj og vi skal skyde reklamefilm hele dagen.

 

Sara og Alexander fra IMPULS Film.
Pas på! Der skydes!

 

Da vi ankommer til lokationen er filmfolkene vi arbejder sammen med allerede i gang med at pakke udstyret ud og teste det. Fantastisk mange ting skal foregå på samme tid, og der er altid noget man har glemt. De første par timer går med at hente glemte ting samt at få klargjort settet, så der kan skydes reklamefilm.

 

Alt skal se lækkert og indbydende ud, så vi pynter hele settet. Heldigvis er vi så heldige at kende en skøn dame – Lotte hedder hun – som har stillet sit hus og sin dejlige have til rådighed for os. På mange måder viste det sig at være drømme settet, for vores arbejde blev gjort en del lettere fordi omgivelserne simpelthen bare er så herlige. Settet for aftenens største filmklip er nu klar og vi kan få klargjort de andre små set rundt omkring Lottes hus inden statisterne begynder at komme og vi skal filme.

 

Altimens forberedelserne foregår skyder vores fotograf produktbilleder på livet løs. Her kan du se en lille smagsprøve på hvad, der kom ud af hendes hårde arbejde:

 

Parasolfod på både græs og grus.
Så er vi klar til at skyde billeder! Og Mathias tager en slapper i solen.

 

Kl. er nu 14 og vi skal til at skyde den første scene. Vores ’bedstemor’ og ’barnebarn’ er ankommet og lærer hinanden at kende. Sara fra IMPULS Film er bare stjerne god til at gøre settet hjemligt for vores statister og til at instruere dem mens vi filmer. Alexander fra IMPULS Film er kameramanden, der laver magi med sit kamera. Mens både filmfolk og statister arbejder på livet løs, sidder jeg selv og kigger på en skærm. På den ser jeg hvad du, som seer, kommer til at se på reklamen, og kan hurtigt bedømme om scenerne vi skyder er gode nok til den reklamefilm vi laver til jer. Sammen med de skønne statister får vi lavet nogle fantastiske scener – så du kan roligt glæde dig til at få reklamefilmen at se!

 

Sådan ser det ud når man skyder reklamefilm.

Et lille kig bagom kameraet: Alexander og Sara gør dét, de gør bedst.

 

Et par timer og flere successfulde scener senere mangler vi 'kun' den store middags scene.

Når jeg siger kun, så er det fordi den både indeholder mange forskellige scener og samtidig også ret mange statister. Efter et par skud, hvor 'familien' dækker op til og gør klar til havefest kan de endelig sætte sig til bordet og nyde et ægte måltid mad!

 
Parasoller og parasolfødder skaber rammer for en hyggelig havefest.
Havefest! Stemningen er simpelthen fantastisk!

 

Josefine har knoklet i køkkenet for at lave lækker mad, der både ser godt ud og smager godt; det skal være helt ægte, når man kan se statisterne nyder maden i filmen. Stemningen er absolut fantastisk - vores herlige statister hygger sig for alvor, og det er da en skøn måde at arbejde på. Det smitter også totalt af på de skud vi får i kassen - jeg kan jo se magien mens den sker, når jeg sidder og kigger på min lille skærm.

 

Bagom-bagom kameraet!

Min udsigt det meste af dagen - dog med noget på skærmen!

 

Som solen går ned og skyggerne bliver lange får vi skudt de sidste få scener til reklmafilmen.

Der er gået helt utroligt meget forberedende arbejde forud for denne dag, og vi kan endelig ånde lettet op; filmen er i kassen.

 

Parasoller og parasolfødder skaber rammer for en hyggelig havefest.

En smuk afslutning afslutning på en lang og herlig dag!

 

Nu har du fået et lille indblik i arbejdet, der er gået forud for vores nye reklamefilm.

Inden ret længe kan du se resultatet af alt det gårde arbejde - og vi skal nok sørge for at gøre opmærksom på det. For nu, mens du venter på selve filmen, må du få et af de absolut bedste skud fra dagen:

Parasolfod på græsplæne + komfortabel sandsæk at hvile på.
Tænk sig at det kan være SÅ eventyrligt at hygge under en parasol!

 

 

En kæmpe tak til Lotte for at låne os hendes have at filme i - hun lod os også bruge hendes lækre festlokaler mens vi filmede.

Og en kæmpe tak til IMPULS Film  for et fantastisk samarbejde!