Sandsækken – En uopdaget skat på terrassen

Sandsækken – En uopdaget skat på terrassen

Sandsække som vægt til hængeparasol. Sandsække som vægt til tørrestativ. Sandsæk som dørstopper. Vægt til trampolin. Vægt til hængeparasol

Vi kender det alle sammen. Terrassedøren smækker både op og i, i tide og utide. Tørrestativet vælter. Trampolinen vælter også, eller flyver helt væk. Og så er der hængeparasollen, som sjældent står stabilt nok. Der er mange problemer forbundet med at være haveejer i Danmark, og rigtig mange af dem kan løses med én enkelt ting: en sandsæk.

Sandsække til haven

Sandsække som vægt til hængeparasol. Når du køber en hængeparasol, så følger der ofte en fod med. Oven på foden lægger man typisk store beton fliser som vægt til hængeparasollen – men de er tunge og ikke nemme at flytte på

Sandsække til hængeparasollen er nemmere at håndtere, ser pænere ud, og du kan rent faktisk pakke parasollen væk for vinteren.

Sandsække som vægt til havetrampolin. Du finder en havetrampolinen i næsten alle haver og ofte samme problem. Enten skal den graves ned eller også skal der vægt på trampolinen.

Sandsække til trampolinen en fantastisk løsning - ikke kun i blæsevejr, men for også at holde trampolinen på plads når børnene hopper på den.

Sandsæk til tørrestativ. Når tørrestativet vælter, er det mildest talt møgirriterende. Rigtig mange løser problemet ved at lægge vægt på tørrestativet fx en sten henover et af benene – men stenen ligger sjældent stabilt og sikkert.

Vindstød kan rykke i tørrestativet, og til sidst er det revet løs fra stenens vægt og kan vælte uden forhindring. Derfor løfter sandsækken opgaven mere effektivt – den omslutter sig tørrestativets ben på en helt anden måde og lægger sig tungt henover det, så det ikke kan vrikke sig løs.

Med andre ord: både sandsæk og tørrestativ bliver lige dér hvor du vil have det.

Dørstopper sandsæk. Både indenfor og udendørs. I sommerheden er det skønt at lukke døre og vinduer op, så sommerbrisen får frit løb gennem enten hus eller lejlighed – men når der er vind, så smækker dørene i.

Terrassedøre har ofte en hasp, så den sættes fast – men det har hoveddøre sjældent. Her kan en smart sandsæk med en handy hank være en stor hjælp på meget simpel vis. Et enkelt løft i hanken, læg den hen foran døren, og voila! Så er problemet løst.

Fordele ved sandsække over andre tunge ting.

Den mest åbenlyse fordel ved at bruge sandsække over f.eks. en sten er, at sandsække ofte fås med hank. De er lettere at håndtere, selvom de har samme vægt, og det har ryggen især godt af. Men der er mere end kun hanken, der kan være en fordel.

Sandsækken er typisk pænere. Det gælder selvfølgelig ikke alle sandsække på markedet, men du kan hurtigt og nemt finde en stilet og pæn sandsæk, der er værd at købe, ved at søge efter dem på nettet. Hvis du vælger kvalitet fremfor kvantitet, så vil du også få en sandsæk, der ser pæn ud i lang tid, og ikke kun en enkelt sæson.

Sandsækken er blødere – men vejer det samme. En 25kg sandsæk vejer det samme som en 25kg sten. Det er ikke til at diskutere. Men det er så også dér ligheden slutter. Hvis du støder din tå på en sten (og det har vi alle prøvet), så gør det hammer ondt! Støder du tåen på en sandsæk? Så sker der intet. Sandet giver efter, men ligger stadig fast og stabilt. Ingen skade sket.

Sandsække fra Baser

En Baser sandsæk har håndtag. Der er en indbygget hank, der gør sandsækken langt mere håndterbar end de fleste andre tilsvarende produkter på markedet. Hanken er sikret med forstærkede syninger, og syet ind i selve sandsække, for at sikre, at den kan holde i årevis.

Sandsæk nem at løfte

En Baser sandsæk er UV-resistent. Stoffet vi benytter, kommer fra Spanien, og er både øko certificeret, uden allergener, og så mister det ikke sin farve af at ligge ude i solen. De fleste kender det fra især hynder og parasoller – efter bare en enkelt sommer har de mistet farve.

Det sker ikke med vores sandsække, for de er gennemfarvet. I fagsprog hedder det ”solution dye”, og det betyder at stoffibrene er farvet helt igennem, ligesom en gulerod. Den typiske farvemetode er overflade farvning, hvor man kun farver det ydre af stoffibrene, ligesom på en radise.

Du kan altså med ro i sjælen lade sandsækken fra Baser ligge ude i solen hele sommeren lang uden at den mister farve.

En Baser sandsæk er vandafvisende. Dette er igen takket være det kvalitetsstof vi bruger, som kommer fra Spanien. Stoffet, som hedder olefin, får ved produktion en Teflon behandling, der gør at vand vil prelle af. Store mængder vand, der falder hårdt, kan godt blande sig med fibrene, men vil let og hurtigt enten løbe væk eller fordampe pga. den Teflon coating stoffet har fået.

Sandsække vejrbestandige

En Baser sandsæk er smuds- og snavsresistent. Takket være det fantastiske stof vi bruger, så undgår du vedligehold af sandsækkene. De kan klare næsten alt! Kommer der en plet, så kan den tørres af med en fugtig klud. Hvis pletten består, så vask sandsækken i en almindelig vask ved 40 grader, og så bliver den som ny! Vi har gjort alt vi kan for at gøre det så nemt som muligt for dig at bruge vores produkt.

© 2023 Mybaser. All rights reserved.