Find den rigtige parasol til sommeren - 4 anbefalinger til hvilken parasol du skal vælge

Find den rigtige parasol til sommeren - 4 anbefalinger til hvilken parasol du skal vælge

Når man har opfundet en parasolfod så ved man også lidt om parasoller - faktisk en hel del. Vi elsker at dele ud af vores viden og derfor har vi samlet 4 tips til når du skal finde ud af hvilken parasol du skal vælge og givet 4 anbefalinger på nogle af bedste parasoller du finder på markedet i flere forskellige prisklasser. så kan du sammenligne og finde den bedste parasol til dig.

Hvilken parasol skal jeg vælge - 4 tips

Tip 1: Tjek efter hvilken stof kvalitet det er og om stoffet er gennemfarvet (solution dyed). Vi kan anbefale Olefin eller sunbrella som stoftype da den er hårdfør overfor vind og vejr og så famler farven ikke. De felste parasoller bruger ofte en meget tyndt stof kaldet polyester. Har den parasol du kigger på en polyester dyg så sørg for den er så tyk som muligt.

Tip 2: Vælg en parasol med tilt og højde justering. Tilt funktionen på parasollen gør, at når solen står lavt på himlen så kan du vinkle parasollen så den skygger selv når solen er ved at gå ned. Kan din parasol justere i højden er det super praktisk på terrasse eller store altaner og skaber flexabilitet.

Tip 3: Vælg en parasol som er lavet i aluminium eller træ. Sørg dog for hvis du vælger en parasol af aluminium at det er et tykt stel som ikke kan bøje eller knække. Vi har testet utrolig mange parasoller og de billige holder ikke mange måneder hvis det blæser lidt fordi stellet er så tyndt og derfor ikke holder til mosten.

Tip 4: Du kan du finde billigere parasoller end præsenteret her i guiden. Vores erfaring er dog, at prisen virkelig har en indflydelse på kvaliteten og at parasollen skal skiftes ud igen til næste år. Det er dårligt for miljø og penge pung. Vi anbefaler derfor altid at du går efter en parasol af kvalitet som kan bruges sæson efter sæson.

 

Lækker klassisk træ parasol fra Bilka

En parasol af træ er en trolig lækker finish og giver et fedt look på terrassen eller i haven. Denne parasol fra Bilka er lavet i lyst hårdt træ og er 3x3 meter. Det er en stor parasol og vi anbefaler en parasolfod på 50 kg. Stoffet som bruges på parasollen er olefin og vindspjellet i toppen gør at hvis der kommer et kraftigt vindpust så flyver vinden ud der. Materialerne der er brugt til den her parasol er gennemførte med lædder lommer og alt i alt et klassisk look. Prisen for denne parasol model er på 1.399 så i den høje ende. Tager man kvaliteten af materialerne ind i overvejelserne er prisen enlig fair, et lille minus parasollen har ingen tilt funktion. Du kan finde den her: Bilka parasol.

Den store parasol fra Bauhaus

Denne simple sorte model på 400cm i diameter er ideel til den store terrasse eller have. Parasollen er nem at hejse og pakke sammen ved bare at dreje i håndtaget. Parasollen har ikke tilt men giver en stor skygge. Du finder den i Bauhaus til 599 Dkk. Du kan finde den her: Bauhaus Parasol

Vi vil anbefale vores 50 kg parasolfod med sandsække til denne parasol.

Parasol

Parasollen der giver lys når mørket falder på fra Silvan

I Silvan kan du finde denne parasol med lys i som også har tilt. Den er super smart og nem at bruge. LED lyset forlænger hyggen til sent på aften. Parasollen er på 2.7 meter og passer derfor til de fleste terrasser og med en pris på 799 Dkk er det en fair pris med den ekstra feature. Du kan finde den her: Silvan parasol med LED

Vi vil anbefale vores parasolfod på 30 kg eller vores 40 kg parasolfod til denne parasol.

Den fleksible parasol fra Glatz

Parasollerne fra Glatz er dem du finder på vores terrasse. Modellen vi synes mest om er deres Alu-smart modeller - den kommer i flere størrelser og former. Deres firkantede modeller passer utrolig godt på altaner eller på mindre terrasser og med størrelser fra 200x200 til 250x200 og priser fra 1.199 til 1.599 Dkk er der rig mulighed for at finde den parasol der passer bedst på din altan eller terrasse. Er du mere til en rund parasol er kan du finde dem fra Ø2 til Ø3 og fra 1.199 til 1.799 Dkk hvilket er en god pris for en kvalitets parasol med en god stof type. Vi anbefaler enten stofkvalitet 2 eller 4. Du kan finde den her: Glatz parasol

Tak fordi du smuttede forbi vores blog jeg håber, at vi i Baser har hjulpet dig til at finde den rette parasol. Hvis du skulle have interesse i at læse om vores parasolfod eller hvis du vil have flere tips om hvilken parasolfod du skal vælge eller vil du have mere viden om hvilken parasol du skal vælge så følg linkene eller se vores blog.